Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Agenda > 05-07: Waarderingsdag Picknick met een Klik 5

05-07: Waarderingsdag Picknick met een Klik 5

Naar de agenda >>
05-07: Waarderingsdag Picknick met een Klik 5
Woensdag 05 juli 2017

Na de super succesvolle voorgaande edities organiseert Rachel van de Greef, in opdracht van OndernemersLift+ en Startersmarktplaats, de vijfde editie van Picknick met een Klik. Dit unieke evenement faciliteert het ontstaan van een klik tussen startende ondernemers en ervaren ondernemers, ook wel inspirators genoemd. Op basis van deze klik wordt iedere starter gekoppeld aan een inspirator, waarna zij samen een traject van vier maanden ingaan. Gedurende deze maanden krijgen de starters de kans om te leren van de ervaringen van de inspirators. Picknick met een Klik bestaat uit drie evenementen: de Kick-off, de Picknick en de Waarderingsdag.

Waarderingsdag 
Waar de picknick - de core activiteit van Picknick met een Klik - enkele maanden geleden al heeft plaatsgevonden, komt nu ook het coachingstraject officieel ten einde. Hoogste tijd om te evalueren en datgene beet te pakken dat je gedurende de afgelopen zes maanden hebt geleerd en jouw focus voor de toekomst te bepalen. Dat doen we tijdens de evaluatie en afsluiting van de vijfde editie van Picknick met een Klik, welke op donderdagmiddag 6 juli 2017 plaatsvindt. Een middag die voornamelijk in het teken staat van gezamenlijk terugblikken, maar ook van vooruitkijken.

De Waarderingsdag zal worden bijgewoond door de sponsoren, de achttien geselecteerde enthousiaste en innovatieve startende ondernemers uit de regio Noordoost-Brabant en de zes topondernemers alias inspiratoren: Krein Brons (Van Haren), Eric van Schagen (Simac), Ron Steenkuijl (ADG Dienstengroep), Jan Meurs (Ome Jan Brasserie), Herman Molenaar (Vanderlande) en Danny Hollestelle (Koninklijke Hollestelle Group).

Aan- of afmelden

Ik ben al geregistreerd en wil me graag aanmelden.

Wachtwoord vergeten?

Ik ben nog niet geregistreerd en wil me graag aanmelden.

Klik hier om je aan te melden voor dit evenement en tegelijkertijd een account aan te maken voor startersmarktplaats.nl.

Reacties

OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank