Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Coaching

Individuele begeleiding!

Begeleiding van een échte business scout en dat: gratis en voor niets.

Coaching

INDIVIDUELE STARTERSBEGELEIDING
Speciaal voor alle starters van Startersmarktplaats

Je hebt een geweldig idee, een product of dienst waar je heilig in gelooft. Zó heilig, dat je besluit een eigen bedrijf te starten. We hoeven je vast niet te vertellen dat daar veel bij komt kijken. Zelfs al ben je al een (paar) jaar onderweg. Hoe fijn is het dan, dat je vanaf nu bij Startersmarktplaats individuele begeleiding kunt krijgen van een echte business scout? Een professional die je verder helpt door dieper in te gaan op jouw specifieke vraagstuk en samen met jou zoekt naar een antwoord. Iemand die je kunt inzetten om je bedrijf (nog) succesvoller te maken. En dat, gratis en voor niets. 

Hoe? Daar zijn slechts drie stappen voor nodig. Maar wel drie stappen die je zélf moet zetten.

Het 3-stappenplan

1. Vul het online formulier voor coachingaanvraag in. Even inloggen en voila. Op het formulier kun je aangeven wat je plannen zijn, in welke fase je je bevindt en op welk gebied je wel wat hulp kunt gebruiken.

Nog geen profiel op startersmarktplaats.nl? Maak deze dan eerst even aan. Zodra je je geregistreerd hebt, kun je niet alleen heel eenvoudig in contact komen met onze business coach, je kunt je tevens aanmelden voor alle events van Startersmarktplaats, de nieuwsbrief aanvragen en je bedrijf gratis op de website promoten.

2. Alles ingevuld? Klik dan op aanmelden. Onze business scout Ralph Jansen neemt vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om een één-op-één gesprek in te plannen. Doel van dit gesprek is om jouw vraagstuk helemaal helder te krijgen. 

3. Wellicht dat Ralph je vraag zelf kan beantwoorden en je zodoende verder kan helpen. Is dat niet het geval, dan zijn er de volgende mogelijkheden: 

  • Je wordt in contact gebracht met OndernemersLift+, zodat je - met de nodige ondersteuning - je tomeloze ambitie en talent nog verder uit kunt bouwen. 
  • Ralph brengt je in contact met een coach: een (ex-)ondernemer met wie je zo nu en dan eens lekker kunt sparren. Hier vragen we overigens wel een kleine bijdrage voor. Ook Ralph zal gedurende deze periode contact met je houden.  
  • Je hebt een specifieke vraag waar een specialist voor nodig is om je goed op weg te kunnen helpen. Startersmarktplaats heeft een flink netwerk, waardoor we je in contact kunnen brengen met die specialist waar je op dat moment behoefte aan hebt. Hier vragen we eveneens een kleine bijdrage voor. Ook Ralph zal gedurende deze periode contact met je houden.

Voel vooral geen drempel om contact op te nemen met onze business coach. Het invullen van het coachingsformulier (slechts een kwestie van een paar minuten) kan jou en je bedrijf écht verder helpen. En daar pluk je nog jaren de vruchten van. Succes!

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank