Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Locaties

Stimulerende starterslocatie?

Wellicht is Cick Off Uden of De Bank Schijndel iets voor jou?

Locaties

Een betaalbare starterslocatie in de regio

Als ondernemer is het belangrijk om te beschikken over een gedegen werkplek. Een vast kantoor of een flexibele plek, waar alle faciliteiten voor handen zijn om goed je werk te kunnen doen en je gasten te ontvangen. Een locatie waarvoor je als starter het liefst niet te veel betaalt en waar je samen kunt werken met andere bevlogen startende ondernemers. Business Centrum FrisselsteinCick Off UdenDe Bank Schijndel en Campus Fioretti bieden als eerste fysieke starterslocaties in de regio Veghel, UdenSchijndel en Sint-Oedenrode.

Locatie Schijndel
De Bank in Schijndel biedt inspirerende werkplekken voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Met ca. 35 flexplekken en vaste kantoorruimtes is dit laagdrempelige dienstencentrum de plek waar Schijndelse ondernemers hun krachten kunnen bundelen, met kruisbestuiving als logisch gevolg.
Lees meer >>

Locatie Uden
Cick Off is een stimulerende startplek voor creatieve, innovatieve en communicatieve ondernemers die zich willen vestigen in Uden. Deze locatie is gevestigd in 
De Ideeënfabriek in Uden. Een ontmoetingsplek van waaruit je de kans krijgt om op een laagdrempelige manier je klantenkring te vergroten.
Lees meer >>

Locatie Veghel
Business Centrum Frisselstein in Veghel is de plek voor werken, netwerken en samenwerken. De open inrichting legt de basis voor contacten en samenwerking. Met ca. 140 werkplekken in open en gesloten kantoren vindt iedere ondernemer (in spé) uit de regio Veghel hier de werkruimte die bij hem past. 
Lees meer >>

Locatie Sint-Oedenrode
Werken en samenwerken met verschillende startende ondernemers: op Campus Fioretti in Sint-Oedenrode is het mogelijk! In dit voormalige schoolgebouw kunnen ondernemers die de agelopen 7 jaar gestart zijn kantoorruimtes huren tegen een aantrekkelijk tarief in een gezond startersklimaat.
Lees meer >>

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank