Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Locaties > Schijndel

Vestigen in het ondernemende Schijndel?

Of liever in Uden of Veghel?

Schijndel

Vestigen in het ondernemende Schijndel?

Ook De Bank in Schijndel biedt inspirerende werkplekken voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Met ca. 35 flexplekken en vaste kantoorruimtes is dit laagdrempelige dienstencentrum de plek waar Schijndelse ondernemers hun krachten kunnen bundelen, met kruisbestuiving als logisch gevolg.

Flexplek of kantoorruimte?
De Bank is inmiddels omgetoverd tot hét dienstencentrum van Schijndel. Een plek waar verschillende dienstverlenende bedrijven zijn gevestigd. Op deze inspirerende locatie kunnen (startende) ondernemers ruimtes huren tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Wil je graag een aantal dagdelen per week een flexplek (open of gesloten) huren of heb je liever een eigen kantoorruimte tot je beschikking? Dat kan! De Bank biedt verschillende mogelijkheden. De Bank is geen doorsnee bedrijfsverzamelgebouw. Naast het flexibel huren van een kantoorruimte zijn ook andere zaken als een vaste receptioniste, vergaderfaciliteiten, parkeergelegenheid en koffie-, thee-, scan- en kopieerfaciliteiten al voor je geregeld. 

Prijzen
Je huurt bij De Bank al een eigen kantoorruimte vanaf € 200,- per maand. Voor een flexplek bestaat er een strippenkaart voor 10 dagdelen, die heb je al vanaf € 125,-. 

Meer informatie?
De Bank is gevestigd in hartje Schijndel, Hoofdstraat 43. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Jan Wouters van Wouters Makelaardij, tel: 073 543 06 83 of stuur een e-mail naar info@woutersmakelaardij.nl. Volg De Bank op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws.

afbeelding
afbeelding
afbeelding

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank