Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Locaties > Sint-Oedenrode

Vestigen in het ondernemende Sint-Oedenrode?

Of liever in Uden, Veghel of Schijndel?

Sint-Oedenrode

Werken en samenwerken met verschillende startende ondernemers!?


Werken en samenwerken met verschillende startende ondernemers: bij Campus Fioretti in Sint-Oedenrode is het mogelijk! In dit voormalige schoolgebouw van het Fioretticollege aan de Kasteellaan kunnen jonge ondernemers kantoorruimte huren. Dat jong moet je overigens niet te letterlijk nemen: iedere ondernemer die de agelopen 7 jaar gestart is, is van harte welkom. Hier kun je jouw bedrijf ontwikkelen en laten groeien. Op naar de volgende stap! Op dit moment zijn er 17 bedrijven gevestigd op de Campus die jou maar wat graag als hun nieuwe semi-collega verwelkomen!

Van flexplek, kantoorruimte tot opslagruimte 
Op de Campus zijn nog diverse ruimtes te huur: van kantoorruimte tot opslagruimte, van 10m2 tot 100 m2 en alles wat er tussenin zit. Werken op de Campus betekent ook meteen uitbreiding van je netwerk en bezig zijn in een omgeving met andere positief ingestelde ondernemers. Klankborden met collega-ondernemers als je even vast zit in een opdracht of samenwerken aan een gezamenlijke opdracht. Weg van je thuisomgeving (om je werk/privé-balans te optimaliseren) en werken op een professionele plek. Ach… er zijn zoveel voordelen te noemen. 

Maak een afspraak
Dé manier om zelf te ervaren wat de mogelijkheden van Campus Fioretti zijn, is een afspraak te maken op locatie. Je krijgt dan een rondleiding en ontmoet ook meteen de starters die deze stap al eerder hebben gezet.

Campus Fioretti is een initiatief van het Starterscollectief Sint-Oedenrode, gemeente Sint-Oedenrode en Wovesto.

afbeelding
afbeelding
afbeelding

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank