Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Locaties > Uden

Een vliegende start in Uden?

Of vestigen in Veghel of Schijndel?

Uden

Cick Off Uden, een stimulerende starterslocatie!

Cick Off is de stimulerende startplek voor creatieve, innovatieve en communicatieve ondernemers die zich willen vestigen in Uden. Cickoff  is gevestigd in De Ideeënfabriek in Uden. De Ideeënfabriek is een karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. Ieder bedrijf heeft zijn eigen werkruimte, variërend van flexplek tot kantoor, en fabrikanten delen receptie, overlegruimtes en het Ideecafe. Een ontmoetingsplek van waaruit je de kans krijgt om op een laagdrempelige manier je klantenkring te vergroten. Het is immers een stuk gezelliger om tussen gelijkgestemden te werken dan in je eentje op je zolderkamer. 

Flexplek of kantoorruimte?
Op deze inspirerende locatie kunnen starters - die maximaal vijf jaar een onderneming hebben - ruimtes huren tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Wil je graag een aantal dagdelen per week een flexplek huren of heb je liever een eigen kantoorruimte tot je beschikking? Dat kan! De Ideeënfabriek biedt verschillende mogelijkheden. Zo huur je al een eigen kantoorruimte vanaf € 25,- per m2 per maand.

Prijzen
Voor € 150,- per maand huur je een flexplek en een eigen kantoren heb je al vanaf iets minder dan € 300,- per maand. Deze huurprijzen zijn inclusief servicekosten en gebruik van alle voorzieningen, zoals de receptie, het gezellige Ideecafé, internet en tal van overlegruimtes. Bovendien krijg je als fabrikant ook nog een mooie korting op je consumpties en staat er dagelijks een lekker lunchbuffet voor je klaar.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met receptie@deideeenfabriek.nl. Neem ook eens een kijkje op Facebook.

afbeelding
afbeelding
afbeelding

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank