Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Locaties > Veghel

Een bruisende start in Veghel?

Of vestigen in Uden of Schijndel?

Veghel

Met een werkplek bij Business Centrum Frisselstein blijf je groeien!

Business Centrum Frisselstein is de professionele startplek in de regio Veghel voor kleine ondernemers die willen groeien. Vanaf 1 oktober 2014 stelt Business Centrum Frisselstein flexibele werkplekken beschikbaar voor Startersmarktplaats. Frisselstein biedt alle ondernemers - net gestart of al jaren actief - een werkplek met een compleet dienstenpakket, waardoor je direct aan de slag kunt. Daarnaast ontmoet je door de open inrichting heel gemakkelijk andere ondernemers die hier hun werkplek hebben. En deze laagdrempelige manier van netwerken leidt bij Frisselstein al snel tot samenwerken.

Flexibele werkplek of kantoorruimte?
In deze vruchtbare omgeving kunnen starters - die maximaal vijf jaar een onderneming hebben - ruimtes huren tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Wil je graag een flexibele werkplek huren of heb je liever een eigen kantoorruimte tot je beschikking? Geen probleem! Business Centrum Frisselstein biedt verschillende mogelijkheden. 

Prijzen
De prijs voor een flexibele werkplek start bij € 175,- per maand. Deze huurprijs is inclusief servicekosten en gebruik van voorzieningen zoals de koffiecorner, de kantine, internet en tal van vergaderruimten. Ideaal voor het ontvangen van relaties. Je installeert jezelf met je laptop op een vrije werkplek in de flexruimte. Een professionele werkplek op een zakelijk adres dus. Heb je toch liever een eigen kantoor, dan zul je iets dieper in de buidel moeten tasten. De huurprijzen per maand zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op www.businesscentrumfrisselstein.nl.

Meer informatie?
Voor meer informatie ga je naar www.businesscentrumfrisselstein.nl of je brengt een bezoek aan de Facebookpagina van Business Centrum Frisselstein.

afbeelding
afbeelding
afbeelding

Je bent van harte welkom in het smaakmakende centrum van Veghel

Gemeente Veghel is trots op haar centrum, maar blijft continu werken aan verbeteringen. Deze verbeteringen zijn verankerd in het Masterplan Veghel 2030. Dit masterplan beschrijft de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van het centrumgebied van Veghel voor de periode tot 2030 en spitst zich vooral toe op verbetering en vergroening van de openbare ruimte, het behouden en versterken van cultuurhistorische waarden en het toevoegen van aansprekende architectuur. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met het Centrummanagement en de Vereniging voor Ondernemers Veghel Centrum. Als startende ondernemers ben je van harte welkom in het Veghelse centrum. Velen gingen je voor!

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank