Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Gratis Online Masterclass Internationaal Ondernemen

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Gratis Online Masterclass Internationaal Ondernemen

Nieuwsoverzicht >>
Donderdag 20 augustus 2015

Wegens groot succes herhaalt Rabobank de Online Masterclass Internationaal Ondernemen, bommetjevol tips en handvaten over 'zaken doen over de grens'. Denk jij aan een business buiten Nederland of zit je er al middenin en heb je deze Masterclass nog niet gezien? Grijp dan nu je kans!

Deze Online Masterclass bestaat uit vijf modules van ongeveer 1,5 uur. Je volgt ze gratis en voor niets en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Elke module bestaat in ieder geval uit: een hoorcollege, een interview met een expert en tips van ondernemers, netwerkorganisaties en de International Desks van de Rabobank. Ook brengt de Masterclass casestudies van ondernemers en interessante onderzoeken, websites en artikelen aan het licht. Interessant! 

Interesse? Aanmelden kan hier (verplichte intake) en kan tot 10 september. Je kunt kiezen uit de Masterclass Basis en de Masterclass Plus. 

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank