Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Ondernemerscafé Smart & Sexy netwerken

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Ondernemerscafé Smart & Sexy netwerken

Nieuwsoverzicht >>
Woensdag 02 juli 2014

Netwerken doe je tegenwoordig slim en sexy, maar hoe?
Een praatje aanknopen, een borreltje drinken of een hapje eten met onbekende, maar voor je bedrijf, interessante mensen. Mensen die je verder kunnen helpen. Oftewel: netwerken. Daar gaan we het op woensdagavond 24 september tijdens het tweede Ondernemerscafé van 2014, dat plaatsvindt bij Markant Uden, over hebben. 

Netwerken, doe het Smart & Sexy!
De één lijkt er voor in de wieg gelegd, een ander voelt zich er wat minder gemakkelijk bij. Als het aan Lisa Portengen ligt, netwerk je anno 2014 Smart & Sexy. Zij neemt je tijdens dit Ondernemerscafé mee in de wereld van slim en sexy netwerken. Bereid je voor op een sprankelend en inspirerend verhaal waar je een ondernemersleven lang plezier van hebt. Boordevol tips over hoe je een goed gesprek voert en hoe anderen je daarbij kunnen helpen. 

Hoe vrouwen netwerken - ook interessant voor mannen :-)
Ook Jeanne Martens, voorzitter VVAO Nederland, voorzitter InnerWheel Veghel, interim manager en promovendus aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, doet deze avond een boekje open: en wel over hoe vrouwen netwerken. Een onderwerp waar ze op aan het promoveren is. Interessant voor de dames, maar zeker ook voor de heren! Hier kan elke (mannelijke) ondernemer nog wat van opsteken. Niet alleen om je eigen skills te verbeteren, maar ook om de netwerkvaardigheden van je gesprekspartner te doorgronden. 

Ondernemerscafé draait doorrrrr
Dit zijn natuurlijk nog niet alle onderwerpen. Dit tweede Ondernemerscafé heeft namelijk een 'Wereld draait door'-sausje. Op die manier bespreken we op een efficiënte en interactieve wijze diverse zinvolle onderwerpen binnen het thema. Aansluitend kun je - uiteraard - kennismaken met collega-ondernemers en gezellig napraten onder het genot van een borrel. 

Meld je gratis aan!
Ben je benieuwd hoe jij je netwerkskills kunt verbeteren om zo je bedrijf sterker en succesvoller te maken? Meld je dan aan voor deze gratis avond, die plaatsvindt op woensdagavond 24 september om 19.00 uur bij Markant Uden, Markt 30-32, 5401 GP in Uden. Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent.

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank