Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Picknick met een Klik populairder dan ooit!

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Picknick met een Klik populairder dan ooit!

Nieuwsoverzicht >>
Woensdag 08 februari 2017

Je bent ondernemer of niet: in 2017 wil je verder komen. Je wilt groeien in omzet, met personeel of door je eigen ik te ontwikkelen. Kijk dan eens wat er gebeurt bij Picknick met een Klik: dit netwerkevenement is populairder dan ooit! Tot stand gekomen dankzij het doorzettingsvermogen van initiatiefneemster Rachel van der Greef: lees dit gave artikel waarin ze uitlegt hoe zij van Picknick met een Klik een succes maakte. "Je kan beter een poetsadres zoeken, zeiden mensen tegen me", aldus Rachel. Maar dat deed ze niet. Ze bleef geloven in haar eigen product, gewoon, omdat het zo ontzettend leuk was om dit netwerkevenement en er zulke mooie samenwerkingen ontstonden. En kijk nu eens waar dit geloof haar heeft gebracht! Rachel gunt iedere startende ondernemer dit succes. Door te delen, te geven, te vermenigvuldigen en samen te werken kom je er. Dat is ook wat bij Picknick met een Klik centraal staat: wat je geeft, krijg je uiteindelijk ook terug.

Maar liefst 52 (wow!) ondernemers meldden zich afgelopen maanden aan voor alweer de vijfde editie van Picknick met een Klik. 30 van hen haalden het tot de selectieavonden en uiteindelijk mogen slechts 18 ondernemers deelnemen.Kandidaten: gefeliciteerd! Laat je inspireren en volg de 18 kandidaten op de voet; op 16 februari maken zij zich bekend tijdens de kick-off van het evenement en vanaf dat moment laten ze regelmatig van zich horen.

O en check ook meteen even de inspirators die de deelnemers dit jaar gaan coachen. Krein Bons van vanHaren Schoenen, Herman Molenaar van Vanderlande Industries, Eric van Schagen van Simac ICT Nederland S, Jan Meurs van Brasserie Ome Jan, Ron Steenkuijl van ADG Dienstengroep en Danny Hollestelle van Koninklijke Hollestelle én zakenvrouw van het jaar 2015 (wauwie!).

Voor info: www.picknickmeteenklik.nl

afbeelding

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank