Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Start inschrijving Picknick met een Klik 5

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Start inschrijving Picknick met een Klik 5

Nieuwsoverzicht >>
Donderdag 01 december 2016

Yes! Startende ondernemers kunnen zich inschrijven voor alweer de vijfde editie van Picknick met een Klik. Dankzij dit initiatief krijgen zij de kans om gecoacht te worden door echte topondernemers (ook wel inspiratoren genoemd). 

Inspirators
De topondernemers die de starters deze editie zullen inspireren en uitdagen zijn: Krein Bons (Van Haren Schoenen), Herman Molenaar (Vanderlande Industries), Eric van Schagen (Simac ICT Nederland), Jan Meurs (Brasserie Ome Jan) en Ron Steenkuijl (ADG Dienstengroep). Stuk voor stuk gepassioneerde en vooral succesvolle ondernemers. De inspirators kijken reikhalzend uit naar wat hen te wachten staat. Zij gunnen de nieuwe generatie ondernemers (net zo) een succesvol ondernemerschap.

Wij citeren inspirator Krein Brons: "Picknick met een Klik verbindt op verrassende en unieke wijze. De nieuwe generatie ondernemers zijn de toekomst. Ik deel graag mijn kennis en kunde met deze enthousiaste groep mensen”.

Hoe werkt het?
Op basis van de klik die ontstaat tijdens een picknick worden er aan iedere deelnemende topondernemer drie starters gekoppeld. Zij gaan vervolgens een individueel coachingstraject in dat enkele maanden duurt, waarin de startende ondernemer leert van de ervaringen van de topondernemer. Picknick met een Klik bestaat uit drie events (Kick-off bijeenkomst, Picknickdag en Waarderingsdag) én natuurlijk het individuele coachingstraject. 

Inschrijven
Ook tijdens editie 5 is er weer plaats voor achttien enthousiaste en innovatieve startende ondernemers (1 tot 10 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel). Voor meer informatie of om je in te schrijven ga je naar: www.picknickmeteenklik.nl. Uit alle inschrijvingen wordt een eerste selectie gemaakt. Op 17 & 18 januari worden uit deze geselecteerde deelnemers achttien enthousiastelingen gekozen die mogen deelnemen aan Picknick met een Klik editie 5. Dus kom op, zet je beste beentje voor en meld je aan! Dat kan tot 7 januari 2017.

afbeelding

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank