Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Starterswerkplek Cick Off krijgt nieuwe eigenaar

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Starterswerkplek Cick Off krijgt nieuwe eigenaar

Nieuwsoverzicht >>
Donderdag 17 april 2014

Cick Off, de fysieke starterswerkplek voor startende ondernemers uit Uden en omstreken, wordt per 1 mei overgenomen door SeriousMatters. Aan de invulling - het bieden van een stimulerende startplek voor creatieve, innovatieve en communicatieve ondernemers uit de regio - verandert echter niets. Cick Off heeft zich de afgelopen jaren als succesvol bewezen, met meerdere starters die zich hebben ontpopt tot succesvolle ondernemers. 

Cick Off is gelegen in De Ideeënfabriek, een prachtig oud Philips-gebouw dat is omgetoverd tot een verzamelgebouw waar professionals op het gebied van communicatie, creatie en innovatie hun krachten bundelen. Gemeente Uden heeft in 2011 samen met Startersmartkplaats het initiatief genomen voor het opzetten van Cick Off. Daarvoor is toen een ruimte gehuurd in De Ideeënfabriek. Een mooie locatie, bestaande uit flexplekken en vaste werkplekken, die ideaal is om startende ondernemers te kunnen voorzien in hun behoeften: een professionele werkplek in een inspirerende omgeving waar kruisbestuiving aan de orde van de dag is. En dat tegen een laag prijsje en gunstige voorwaarden.

Per 1 mei zal Cick Off overgenomen worden door SeriousMatters, eigenaar van De Ideeënfabriek. Gemeente Uden wilde Cick Off maximaal vijf jaar runnen, om daarna het initiatief door te geven aan de markt. Het moment van overname is nu - twee jaar eerder - al aangebroken. SeriousMatters is volgens wethouder Thijs Vonk namelijk prima in staat om zelf startende ondernemers aan te trekken. "De Ideeënfabriek houdt het concept om ruimte te bieden voor startende ondernemers overeind. Ze gaan er zelfs nieuwe activiteiten aan koppelen", aldus Vonk. Mirjam van Lamoen, samen met Geert Heikoop initiatiefnemer van De Ideeënfabriek, vult aan: "De Ideeënfabriek zet hiermee een stap in de juiste richting voor alle starters uit Uden en omgeving die op zoek zijn naar een werkplek; kruisbestuiving wordt nog gemakkelijker!".

Meer weten over het huren van een werkplek binnen Cick Off? 
Wil je graag een aantal dagdelen per week een flexplek huren of heb je liever een eigen kantoorruimte tot je beschikking? Dat kan! De Ideeënfabriek biedt je verschillende mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. 

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank