Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Succesvol café ‘Online ondernemen’

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Succesvol café ‘Online ondernemen’

Nieuwsoverzicht >>
Donderdag 03 april 2014

Op maandag 31 maart vond het Ondernemerscafé ‘Online Ondernemen’ plaats. Bek Boeken in Veghel had hiervoor hun boekwinkel als locatie beschikbaar gesteld. In een bijzondere ambiance van boeken en schilderijen nam spreker Rob Wierenga de aanwezigen mee in de wereld van ‘inline’. Want wie nog denkt dat je enkel online of offline onderneemt, heeft het mis. Het moet juist een mix zijn van beide. Inline dus. Rob gaf de aanwezigen een blik in de wereld van vandaag en die van de toekomst (in 2020). De invloed van social media, mobiel internet en technieken als real life price marketing, augmented reality en Google Glass kwamen aan bod. Ook de klant van de toekomst is uitgelicht, met speciale aandacht voor hun ‘koopgedrag’ en gebruik van de virtuele wereld.

Terug in de realiteit is er met een aantal ondernemers (denk: …) een gesprek gevoerd over hoe je online en offline kunt combineren (in dit geval op de winkelvloer) en op welke wijze je écht in contact komt met de klant. Maar vooral over hoe we ons moeten onderscheiden van onze concurrenten en op welke wijze online ondernemen hieraan bij kan dragen.

We kijken terug op een drukbezocht Ondernemerscafé met meer dan 100 startende en ervaren ondernemers, waar tijdens de borrel nog lang werd nagepraat. Op 22 april vindt de Masterclass ‘Online ondernemen’ plaats, die verder ingaat op ‘inline ondernemen’. Meld je aan.

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank