Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Super geslaagd Ondernemerscafé

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Super geslaagd Ondernemerscafé

Nieuwsoverzicht >>
Woensdag 08 april 2015

Ruim 180 (startende) ondernemers bezochten op 7 april Ondernemerscafé free publicity, met presentator BNR Gangmakers Maarten Bouwhuis, marketing- en internettrendwatcher Jan Willem Alphenaar en presentator RTL Nieuws Meike de Jong. De avond begon met een wervelende radio-opname van BNR Gangmakers, het opinieprogramma voor én door ondernemers mede ontwikkeld door Olympia. Deze live-uitzending was de opmaat naar een avond vol positieve energie, waarna velen geïnspireerd naar huis gingen. Wil je graag nog even terugblikken? Bekijk hier de aftermovie en de foto's. Luister je liever nog een keer naar de live radio-uitzending? Klik dan hier.

Tijdens het Ondernemerscafé van dinsdag 7 april dat plaatsvond bij Markant Uden leerden we alles over free publicity anno 2015. En dat was nodig, want free publicity gaat tegenwoordig verder dan enkel nieuwssites, de krant, radio en televisie. Ook op social media valt namelijk heel veel gratis publiciteit te behalen. Maar hoe zorg je nu voor free publicity? Hoe krijg je het van de grond en hoe maak je er vervolgens het beste gebruik van? Kortom, hoe word je trending topic in elk mediakanaal? Niet alleen de presentatoren hadden inspirerende voorbeelden, ook een enkele bezoeker waagde zich bij de microfoon voor een tip. Met je organisatie inspelen op actualiteiten en dit niet onder stoelen of banken steken én een andere invalshoek kiezen om je nieuws te vertellen waren misschien wel de belangrijkste tips.

Ondernemerscafé free publicity: het was een geweldige avond, bommetje vol bruikbare informatie en praktijkvoorbeelden. Er werd door de aanwezigen dan ook flink meegepend om maar niets te vergeten. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat met al deze do's en don'ts er bergen free publicity binnen geharkt kunnen worden door startend Uden, Veghel en Schijndel. Succes! 

Dit Ondernemerscafé werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank, OndernemersLift+ en Olympia. Startende ondernemer Gea van Aken van Aken Coaching schreef er een verslag over dat we graag met je delen. Lees hier haar verhaal.

afbeelding
afbeelding

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank