Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Nieuws > Wondernemers & Bijzondernemers

Altijd en overal op de hoogte?

Volg ons op Twitter en Facebook!

Wondernemers & Bijzondernemers

Nieuwsoverzicht >>
Dinsdag 05 januari 2016

 

Een groep jonge Wondernemers & Bijzondernemers, zo noemen ze zich. The Misfits van Uden. Een groep jonge, ambitieuze ondernemers die staan te trappelen om hun ondernemersdroom waar te maken en te delen. Vol passie en inspiratie zetten ze zich in om waarde toe te kunnen voegen aan onze maatschappij. Verenigd in de naam van Misfits Uden. En platform dat maar blijft groeien! Neem eens een kijkje op www.themisfits.nl en ontdek de ondernemers van de toekomst. 

Liever live kennismaken? Snappen we. Daarom organiseren The Misftis op vrijdag 22 januari om 16.00 uur hun eerste, eigenzinnige kennismakingsborrel (in D'n Office). Tijdens deze sessie stellen ze zich aan je voor. En dat voorstellen gebeurt natuurlijk niet gewoontjes met een hand. Nee, de Misfits gaan voor een creatieve, manier van kennismaken. Hoe? Dat blijft nog even een verassing. Verdeeld over meerdere kantoorruimtes zullen er in ieder geval diverse korte presentaties te zien zijn over verschillende onderwerpen: creatief ondernemen, sociale media, trends, de identiteit van jouw bedrijf en nog veel meer. Het belooft dus een leuke bijeenkomst voor zowel startend als gevestigd Uden en omgeving te worden. Om te ontmoeten, elkaar te leren kennen en vooral: om te inspireren, ideeën uit te wisselen en mogelijkheden te zoeken om de handen ineen te slaan. Voor 2016 natuurlijk, of misschien zelfs voor nog iets verder weg.

Misfits is een collectief van jonge ondernemers die samenwerken aan een bloeiend, innovatief ondernemerslandschap in de regio. Een plek waar jonge, startende ondernemers hun eerste stappen naar hun droom kunnen zetten. Misfits wil deze mensen zowel offline als online een eigen plekje geven, waarbij begeleiding naar de vervolgstap aanwezig is. Zo wil Misfits jong ondernemerschap in de regio stimuleren en professionaliseren. The Misfits werken momenteel hard aan een eigen locatie om hun krachten te laten samenkomen.

Meer info? Check www.themisfits.nl.

afbeelding

Reacties

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank