Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Startersmarktplaats > Activiteiten

Activiteiten


Ondernemerscafés en Masterclasses

Ondernemerscafés en Masterclasses

Ondernemerscafés
Een aantal keer per jaar wordt op wisselende locaties in de regio het Ondernemerscafé georganiseerd voor zowel startende als bestaande ondernemers. Tijdens het Ondernemerscafé wordt aan de hand van thema’s gesproken over voor (startende) ondernemers interessante onderwerpen. Via dit regionale initiatief krijgen startende ondernemers tevens de kans om op een laagdrempelige manier collega-ondernemers te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen.
Bekijk hier het eerstvolgende Ondernemerscafé.

Masterclasses
Vaak is het Ondernemerscafé aanleiding om meer te willen weten over het thema. Hiervoor biedt Startersmarkplaats de Masterclasses: verdiepingsseminars ingevuld door ervaren sprekers, gegeven in een kleine groep bestaande uit startende ondernemers. Tijdens de Ondernemerscafe's wordt gepeild of er interesse is voor deze waardevolle Masterclasses. Bij voldoende animo worden de seminars georganiseerd.
Bekijk hier de eerstvolgende Masterclass.


Ontbijtsessies

Ontbijtsessies

Gemeente Uden, Veghel of Schijndel nodigt nieuwe ondernemers uit om kennis te maken met de gemeente, andere net gestarte collega-ondernemers én Startersmarktplaats. We laten je zien wat we je allemaal kunnen bieden. Heb je juist behoefte aan iets anders? Dit is dé gelegenheid om ons te informeren. Wij denken graag mee en zoeken naar invullingen. Deze ontbijtsessies die in het teken staan van ontmoeten, ervaringen uitwisselen en verbindingen leggen voor de toekomst zijn dus niet alleen een goed begin van de dag, maar ook van je startersloopbaan.
Bekijk hier de eerstvolgende Ontbijtsessie.


Individuele startersbegeleiding

Individuele startersbegeleiding

Omdat er veel komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf biedt Startersmarktplaats starters gratis individuele startersbegeleiding aan van een echte business scout genaamd Ralph Jansen. Een professional die de starter verder helpt door dieper in te gaan op een door de starter aangedragen vraagstuk en samen met hem of haar zoekt naar een antwoord. Iemand die geheel vrijblijvend kan worden ingezet om mee te sparren en het eigen bedrijf (nog) succesvoller te maken.

Kan onze bussiness scout een vraag niet beantwoorden, dan wordt de starter in contact gebracht met OndernemersLift+, een persoonlijke coach ((ex-)ondernemer) of een specialist in een bepaald vakgebied. Startersmarktplaats heeft een flink netwerk, waardoor we starters in contact kunnen brengen met diegene waar hij of zij op dat moment behoefte aan hebt. 
Meer informatie over individuele startersbegeleiding.


Inspiratie- en coachingstraject Picknick met een Klik

Inspiratie- en coachingstraject Picknick met een Klik

Ondernemen is iets wat je kunt leren. En van wie kun je beter leren dan van een ervaringsdeskundige? Daarom organiseert Startersmarktplaats inspiratie- en coachingstrajecten waarbij startende ondernemers gedurende een bepaalde periode begeleid worden door ervaren ondernemers. 

Inspiratietraject - Picknick met een Klik
Bij Picknick met een Klik gaan starters en inspirators (gevestigde ondernemers) samen picknicken, waarna iedere starter wordt gekoppeld aan een inspirator voor een periode van vier maanden. Tijdens deze maanden vinden er nog eens drie gesprekken plaats tussen de inspirator en de starter, met als doel de starter te steunen bij het opzetten van zijn of haar onderneming. Picknick met een Klik vindt twee keer per jaar plaats.
Meer informatie over Picknick met een Klik.


Fysieke starterslocaties

Fysieke starterslocaties

De fysieke starterslocaties zijn gevestigd in Veghel, Uden en Schijndel en specifiek bedoeld voor startende ondernemers die hun zolderkamer willen verlaten. Startersmarktplaats streeft ernaar het huren laagdrempelig te maken. De huurprijs is daarom laag en de ruimtes zijn per maand opzegbaar. Zo loopt de starter minder risico. Maar er is meer! Met de starterslocaties heeft de starter direct een professionele werkplek om relaties te ontvangen en hij/zij komt makkelijker in contact met andere ondernemers. Net gestart of al jaren actief.
Meer informatie over de starterslocaties.


Ideeën, aanvullingen of opmerkingen van harte welkom!

Startersmarktplaats zet zich met haar activiteiten in voor de startende ondernemers uit de regio Veghel, Uden en Schijndel. Daarnaast kun je op deze website terecht voor informatie omtrent het starten van jouw bedrijf, het laatste nieuws via Facebook en Twitter en heb je de mogelijkheid om je gratis online te presenteren. Wanneer jij het idee hebt dat er nog iets ontbreekt in ons aanbod, laat het ons dan weten.
Neem contact op met Startersmarktplaats.


Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank