Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Startersmarktplaats > Ambassadeurs

Ambassadeurs

Ze zijn bevlogen, zijn zelf net begonnen als ondernemer of zijn inmiddels een ‘oude rot in ’t vak’. En ze hebben minstens één gemeenschappelijke deler: de wil om starters en jonge ondernemers belangeloos verder te helpen. Mogen we even voorstellen? Onze ambassadeurs:


Maddy Goossens, ambassadeur Veghel (ervaren ondernemer)

Maddy Goossens, ambassadeur Veghel (ervaren ondernemer)

"Ik vind het inspirerend om starters aan het werk te zien en mijn ervaringen met deze jonge honden te delen. Zelf heb ik 34 jaar met veel plezier als mede-eigenaar het familiebedrijf Goossens Wonen & Slapen groot mogen maken. Nu ben ik nog steeds ondernemer, maar weer in een heel andere tak van sport, namelijk vastgoed. Als ambassadeur probeer ik startende ondernemers te prikkelen, kennis te delen en tegelijkertijd zelf kennis te vergaren. Ook naast Startersmarktplaats ben ik actief in de startersmarkt. Zo heb ik als inspirator aan de 2e editie van de fantastische Picknick met een Klik bij mogen dragen en ben ik actief in het investeringscomité van Ondernemerslift+. Ik draag met plezier op meerdere manieren bij aan het ontwikkelen van jong, startend ondernemerschap."

Meer informatie over Maddy Goossens, klik hier.


Rachel van de Greef, ambassadeur Schijndel (starter)

Rachel van de Greef, ambassadeur Schijndel (starter)

"Elke ondernemer zou moeten kunnen vertrouwen op zijn of haar 'gut instinct'. Daar help ik graag bij. Ik zet me elke dag in om (startende) ondernemers succesvol(ler) te 'maken'. Dat doe ik onder meer met Picknick met een Klik, een evenement waarbij enthousiaste ondernemers met ondernemersvragen worden gekoppeld aan topondernemers. Want ik geloof dat elke ondernemer groeit als hij of zij wordt begeleid en geïnspireerd door mede-ondernemers. Door kennis en kunde te durven delen en verbindingen aan te gaan maak je dromen waar. Dat gun ik iedereen. Daarom zet ik me in voor Stichting Startersmarktplaats. Onderwerpen waar je mij voor kunt benaderen zijn: netwerken, personal branding, PR en het organiseren van evenementen gebaseerd op de Klik."

Meer informatie over Rachel van de Greef, klik hier.


Koen van de Wetering, ambassadeur Uden (starter)

Koen van de Wetering, ambassadeur Uden (starter)

"Ondernemen doe je samen. Stichting Startersmarktplaats is hier een ideaal platform voor. Ik probeer vooral ideeën in te brengen en nieuwe verbindingen te maken. Als online ondernemer ben ik daar ook dagelijks mee bezig. Zo werk ik bijvoorbeeld nauw samen met een ontwikkelingscentrum in India en participeer ik in een ander bedrijf. Want door samen te werken met andere ondernemers lever je toegevoegde waarde aan elkaars onderneming. Daar zet ik me ook bij Startersmarktplaats graag voor in."

Meer informatie over Koen van de Wetering, klik hier.


Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank