Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Startersmarktplaats > Bestuur

Bestuur

Zij zorgen dat Stichting Startersmarktplaats bestaat, leeft, werkt. Ze organiseren zinvolle bijeenkomsten, geven informatie waar je verder mee kunt en dragen zorg voor verrassende kruisbestuivingen. Mogen we even voorstellen? Het bestuur:


Koen Christiaans, voorzitter

Koen Christiaans, voorzitter

"Inmiddels ben ik tien jaar ondernemer bij Olympia Uitzendbureau met vestigingen in Uden, 's-Hertogenbosch en Deurne. Maar ook ik ben natuurlijk ooit als starter begonnen. Ik weet dus waar je als starter tegenaan kunt lopen. Dat je wel eens het gevoel kan hebben dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd bijvoorbeeld. Met Startersmarktplaats hebben we één platform waar je met al je vragen terecht kunt. Over coaching, huisvesting, kennisverdieping, netwerkverbreding en waar je als starter maar mee kunt zitten. Op deze manier zorgen wij er voor dat starters in onze regio succesvoller kunnen zijn. En daar gaat het me om!"

Voor meer informatie over Koen Christiaans, klik hier.


Ellen van Schijndel, secretaris

Ellen van Schijndel, secretaris

"Het grootste deel van mijn carrière werk ik bij de Rabobank in het segment 'bedrijven'. Sinds januari 2014 ben ik manager Bedrijvenadvies bij Rabobank Uden Veghel. In die rol werk ik veel met startende ondernemers. Ik zie waar zij mee worstelen, zoals het delen van ervaringen met bijvoorbeeld een ervaren ondernemer. Startersmarktplaats is een platform waar starters en jonge ondernemers terechtkunnen voor informatie en ondersteuning. Zo worden krachten gebundeld en kunnen we samen groeien. Daar ga ik voor."

Meer informatie over Ellen van Schijndel, klik hier.


Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank