Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > starten > Zij gingen u voor!

Collega starters

De Zaak Advocatuur

De Zaak Advocatuur houdt zich bezig met de advisering van bedrijven en ondernemers. Bij De Zaak Advocatuur staat jůuw zaak centraal!

www.dezaakadvocatuur.nl
Cindy van Mil professional organizer

Iedereen maakt in zijn leven wel iets mee. Het verlies van een dierbare, geboorte(s), drukte van een gezin, een ziekte of beperking, een scheiding of u bent druk met mantelzorgen. Allemaal oorzaken waardoor u het overzicht kwijt kunt raken. U komt niet aan opruimen en het huishouden toe en langzaam aan ziet u door de bomen het bos niet meer. Als professional organizer kan ik hulp en ondersteuning bieden. En kan er samen met u voor zorgen dat u huis weer uw thuis wordt.

www.cindyvanmil.nl
Wikwijs

Wikwijs begeleidt en ondersteunt jongeren bij het maken van een passende studiekeuze. Onder begeleiding van een studiekeuzecoach gaan jongeren op zoek naar de studie die bij hen past. We brengen persoonlijkheid, talenten en motivatie in kaart van de jongeren door gebruik te maken van gevalideerde testen. Zelfinzicht is de basis waarop we elk proces starten, zodat elke leerling of student aan het einde van het traject een bewuste keuze maakt voor de opleiding die bij hem/haar past.

www.wikwijs.nl
Deddensweb

Deddensweb is een jong familiebedrijf met een simpele & heldere manier van werken. Samen creŽren we graag mooie websites waar we trots op kunnen zijn. Met samen bedoelen we u en Deddensweb. Daarnaast zijn wij natuurlijk zeer vakkundig en is geen uitdaging ons te gek in DE online-wereld.

www.deddensweb.nl
Vievster, coaching en counseling voor jongeren

Beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar die vastgelopen zijn of niet lekker in hun veel zitten.

www.vievster.nl
Hendriks Mediation

Bij een scheiding krijg je te maken met financiŽle, fiscale en juridische zaken. Als scheidingsmediator in Veghel, Uden en omgeving help ik bij iedere stap die gezet moet worden in het scheidingsproces. Dit doe ik als een neutrale regisseur zonder daarbij de emoties uit het oog te verliezen. De gemaakte afspraken leg ik vast in een convenant en een ouderschapsplan. Tenslotte verzorg ik de gerechtelijke procedure van A tot Z.

www.hendriksmediation.nl
Typisch Renate I Training & Theater

TYPISCH RENATE TRAINT, ACTEERT EN ENTERTAINT. Mijn grootste missie is mensen blij maken. Zelf word ik enorm blij van acteren. Typisch Renate is deze combinatie. Ik voeg theater toe aan trainingen en events en laat een onuitwisbare ervaring en beleving achter. Snel schakelen tussen emoties, no nonsens en recht uit het hart. What you see, is what you get! Mijn mimiek spreekt boekdelen.

www.typischrenate.nl
Struisvogel NU

Training, Coaching en Mediation Ons motto is 'Stap uit je gewone denken'" Vakmanschap, vitaliteit en veranderkracht zijn de thema's waar wij ons op richten.

www.struisvogel.nl
Reset foto en design

Reset foto en design ontwerpt ťcht alles. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt creŽer ik de mooiste designs, van logo's en flyers tot geboortekaartjes en rouwkaarten. Wat uw wensen ook zijn, ik ben breed inzetbaar en heb dan ook overal ervaring mee. Voor bedrijven in alle branches ontwerp ik complete professionele huisstijlen in ieder gewenste stijl. Ik werk niet met uurtarieven maar met vaste (lage) prijzen. Geen verborgen kosten! Gegarandeerd!

www.resetfotoendesign.nl
Bureau Buut

Contentmarketing, marketing, communicatie, advies, strategie, copywriter, customer journey, SEO, SEA, online marketing, tekstschrijven, zakelijk bloggen, social media, reclame, contentmanager, redactie, eindredactie, branding, public relations, pr, scrum, interim, freelance, zzp

Bureau Buut
Gewichtscoach Anita

Wil je graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen zonder een streng dieet te volgen? Ik ga uit van de richtlijn Goede Voeding en je huidige voedingspatroon. Dit eventueel in combinatie met NEI-therapie waarbij we kunnen kijken of er eventueel een dieper gelegen reden is waarom afvallen tot nu toe niet lukte.

www.gewichtscoachanita.nl
Ricky van Grinsven

Enthousiast, innovatief, net een andere kijk en motiverend. Als Digital / ICT consultant en spin in het web bij projecten de persoon die mee voorop loopt en teams weet uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen daar zet ik mijzelf voor in.

https://www.rickyvangrinsven.nl
Praatje van Kaatje

Tekstschrijfster & eerste hulp bij social media, Sint-Michielsgestel. Een tekst voor een website, een tekstcorrectie of een aansprekende blogpost, vlot en duidelijk geschreven. Bij voorkeur schrijf ik (SEO) teksten voor dienstverlenende bedrijven in het midden -en kleinbedrijf. Ik zorg daarnaast voor pakkende berichten op Facebook, Instagram of het zakelijke LinkedIn. We bepalen samen welke strategie nodig is voor jouw bedrijf voor meer volgers en interactie op social media.

www.praatjevankaatje.nl
Keuzemenu Junior

Eet- en leefstijlcoaching voor 4 tot 18 jarigen & kookworkshops gezonde voeding

www.keuzemenujunior.nl
La Vie Lavande

La Vie Lavande maakt en verkoopt home-made producten van lavendel zoals ~ huidverzorgingsproducten ~ lifestyleproducten ~ wellnessproducten ~ voedingsproducten ~ workshops ~ styling

www.brigitte-gilles.nl
Kadootje Anders

Originele Kadootjes voor jong en oud. Een lekker gevuld mandje met streekproducten. Relatiegeschenken of kerstpakketten op maat? Bij Kadootje Anders vind je echt voor iedereen een mooi Kadootje.

www.kadootjeanders.nl
Credion Maashorst

Credion Maashorst begeleidt ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsleningen of het optimaliseren van de bestaande financieringsstructuur. Dit alles op de Brabantse manier; aan de keukentafel met een bakje koffie. Via Credion heb ik contacten met ruim 50 geldverstrekkers, waardoor er voor ieder goed plan wel een passende financiering is te vinden. Als ex-bankier kan ik de beste deal uit de markt kan halen. De ondernemer kan zich ondertussen blijven focussen op zijn bedrijf.

www.credion.nl/uden-veghel
Soep d'Ing

Vol liefde en passie worden de soepen bereid. Ervan overtuigd dat bewust en gezond eten bijdraagt aan een energieke en vitale levensstijl. Genieten van een (h)eerlijke soep van Soep díIng tovert onbetwist een GLIMLACH op uw gezicht. En laat dat nou precies de beleving zijn die ik wil bereiken. Eten is beleven. Ruiken, proeven, zienÖ al deze aspecten zitten verwerkt in de bijzondere variaties van de soepen. Unieke combinaties van VERSE INGREDIňNTEN, kruiden en specerijen. Dat is Soep d'Ing!

www.soepding.nl
Centrum van Verbinders

Systemische opstellingen (familieopstellingen / organisatieopstellingen), coaching BMS, trainingen

www.centrumvanverbinders.nl
PR Window Cleaning

PR Window Cleaning is een jong bedrijf dat staat voor kwaliteit, Wij vinden Kwaliteit het aller belangrijkste, zodat iedere klant ook echt tevreden is. Bij ons worden alle ramen, deuren en kozijnen altijd netjes schoongemaakt op ouderwetse manier, dat betekend dat we altijd met een ladder, spons en emmer met sop langs komen. Niet zoals tegenwoordig word gewerkt met alleen maar een Telescoop stok. Bij ons is het ook niet verplicht om een contract af te sluiten. De klant is koning.

www.prwindowcleaning.nl
GroeIT

Communicatietraining voor ICT'ers.

www.groeit.eu
Mes&Vork

Mes&Vork is een creatief adviesbureau. Sterk in goede ideeŽn tot leven te brengen! De perfecte partner voor optimalisatie- en innovatieprojecten in de dynamische wereld van food en hospitality.

www.bureaumesenvork.nl
De KarakterFaculteit

Bij De KarakterFaculteit geloven we in de kracht van duurzame organisaties. Een duurzame organisatie is wendbaar, maakt optimaal gebruik van ieders passie en talenten, innoveert, communiceert en… heeft gemotiveerde medewerkers die het maximale uit zichzelf willen halen! We maken organisaties duurzaam door de unieke karakters van ondernemer en organisatie tot hun recht te laten komen.

www.karakterfaculteit.nl
Local Flavour

Local Flavour is een culinair evenementenbureau. Je kunt bij ons terecht voor culinaire activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt hierbij denken aan culinaire wandelingen, kookworkshops, proeverijen en nog veel meer. Ook verkopen we kerstpakketten met (h)eerlijke Nederlandse streekproducten.

www.localflavour.nl
Thinkmill

Grafisch ontwerp Tekstschrijven Marketinganalyse

www.thinkmill.nl
LOUTERarbeidsrecht

Juridisch adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsrecht.

www.louterarbeidsrecht.nl
Personeelsadvies Bolwijn

Voor: -loopbaancoaching -re-integratie (spoor 1,2,3) - outplacement - advies mbt personele aangelegenheden

www.personeelsadviesbolwijn.nl
Hedwig Coaching & Training

Coaching & training voor jongeren| ouder(s)/ verzorger(s)| onderwijsprofessionals! Keuzes maken waardoor jij weer energie krijgt om je focus te richten op dat wat jij wilt bereiken. Of je nu op dit moment vastloopt bij het maken van een studiekeuze, burn- out hebt, staat voor opvoeduitdagingen kortom belemmeringen ervaart om je leven te leven zoals jij dat wil. Ik geef je inzicht van waaruit actie ontstaat zodat jij de vrijheid ervaart om te groeien en zo de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

www.hedwigcoachingtraining.nl
MLHouse-styling

verkoopstyling, vastgoedstyling, woningfotografie, Het verkoopklaar maken van woningen die in de verkoop komen of al staan dmv (re)styling met als resultaat een succesvolle snelle verkoop van de woning zonder in vraagprijs te dalen, zelfs als de woning al langer te koop staat.

www.mlhousestyling.nl
Movability

Movability is de onafhankelijke mobiliteitsadviseur voor MKB-bedrijven in de (zakelijke) dienstverlenende sector en uw partner voor advies, implementatie, inkoop en beheer. We ontzorgen u en uw organisatie door het complete mobiliteitsvraagstuk over te nemen. Door kritisch te kijken bieden we de best passende mobiliteitsoplossing voor uw medewerkers tegen zo laag mogelijk kosten voor u als werkgever. Maar ook bieden we de mogelijkheid om uw beheer voor op tijdelijke basis over te nemen.

www.movability.nl
het Bewindsloket

Het Bewindsloket biedt hulp en ontzorgt bij geldproblemen. Bij ons vindt u het volledige pakket om uw financiŽn op orde te krijgen onder ťťn dak. Denk aan Budgetcoaching, Bewindvoering en Schuldhulpverlening. Dit werkt snel en efficiŽnt en geeft u rust en overzicht.

www.bewindsloket.nl
D-Computers

Computer traag? Malware? Geen back-up? Wij zijn D-Computers, een jong no-nonsense computerbedrijf met meer dan 12 jaar IT vakkennis. Onze specialisatie is: Kantoorautomatisering en werkplekbeheer voor de ZZPíer en het kleinbedrijf! Een greep uit onze zakelijke diensten: * Systeem of netwerkbeheer (tijdelijk of op projectbasis) * Netwerkbeveiliging en het optimaliseren van de rechtenstructuur * Werkplekbeheer * All-round computerhulp * Advies en consultancy

www.d-computers.nl
StudioBlender

StudioBlender is een creatief bureau voor het ontwikkelen en onderhouden van uw huisstijl, vormgeving en DTP, online en offline communicatie.

www.studioblender.nl
Haye Litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker

Haye litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker is gespecialiseerd in het restaureren en (re-)produceren van plaatwerk delen voor klassieke auto en motorfiets , in het bijzonder van alluminium. Ook voor een bijzonder voorwerp naar eigen idee kunt u bij mij terrecht.

Hayelitjens.nl
Sponty Events

Sponty Events is de ijsbreker op congressen en netwerkevenementen. Door middel van o.a. speednetwerken verbindt Sponty Events de deelnemers met elkaar op een laagdrempelige manier. Daarnaast Organiseert Sponty Events ook interessante netwerkevenementen.

www.spontyevents.com
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Als professioneel geschoolde ritueelbegeleider heb ik ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
New Mourning | Rouwcoaching & -support

Wij geloven dat door begeleiding en ondersteuning bij het verwerken van verlies er weer perspectief gezien wordt in de dag van morgen

www.newmourning.nl
De Meesters

Een unieke locatie waar u kunt vergaderen, overleggen, netwerken, presenteren, exposeren of doceren . Een rijksmonument tussen Uden en Veghel met uitstraling. De oude school met schoolmeester huis kenmerkt zich door de informele en ontspannen sfeer. Verschillende ruimtes met meerdere opstellingen en mooie buitenterrassen, maken het mogelijk maatwerk te leveren. Voor ons staat u als klant centraal. Uniek,omdat reserveren staat voor alleengebruik van het pand.

www.demeestersmariaheide.nl
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Ik ben een professioneel geschoolde ritueelbegeleider en ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
ONS InkoopCollectief

Wij zorgen ervoor, dat u als ondernemer, sportvereniging of (semi-)overheid geen omkijken heeft naar de inkoop van gas en elektra. Op het moment van collectieve inkoop van gas en elektra zorgen wij de voor de scherpste prijzen. Wij werken op LPG (Laagste Prijs Garantie)!

www.onsinkoopcollectief.nl
Or-Els

Helderheid en duidelijkheid in lastige kwestie met personeel, organisatie of management. Empowerment . Korte trajecten. Direct en "to the point"!

www.or-els.nl
TUI at Home Sonja Habets

Persoonlijk reisadvies bij je thuis! Eén vertrouwd gezicht, 24/7 bereikbaar, de beste deals speciaal voor jou en met de garanties van TUI. Vind de vakantie die bij je past! Als reisadviseur van TUI at Home help ik je deskundig, snel en inspirerend! Benieuwd? Neem gerust contact met mij op en ik maak graag kennis met je!

tuiathome.nl/sonja-habets
ThinkWork

ThinkWork = denken + doen Van uitdaging naar oplossing. Heeft u een technisch probleem dat voor u non-core is? Wilt u uw gebouw toekomstbestendig maken? Wilt u een nieuw product ontwikkelen? Dan denken + doen we graag met u mee!

thinkwork.nl
Trireem

Het geven van EHBO en Reanimatie cursussen en workshops en trainingen. Specifieke cursussen voor Mantelzorgers en Ouderen.Het adviseren op het gebied van Veiligheid, Arbo en Kwaliteit.

www.trireem.nl
OAMKB Bernheze Landerd Uden

Ben jij ondernemer, en ben je gevestigd in de regio Uden en Heesch, dan is OAMKB Bernheze Landerd Uden jouw partner. Wij automatiseren en digitaliseren je complete boekhouding, verzorgen je aangiftes, zodat jij 24/7 inzicht hebt in je actuele cijfers en dus meer tijd hebt om te ondernemen. Graag overleggen we met je waar de groei- en winstkansen voor jouw onderneming liggen. Alles tegen een vaste maandprijs dus zonder verrassingen achteraf.

Www.onlineadministratiemkbheesch.nl
Bovenaan Internet

Bovenaan Internet is een online marketing bureau. Online marketing omvat o.a. online adverteren (bijv. Google Adwords, banners), social media, website optimalisatie, conversie optimalisatie, email nieuwsbrieven en meer. Bovenaan Internet is o.a. gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO zorgt ervoor dat een website hoger in zoekmachines, zoals Google, wordt getoond. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons op: http://www.bovenaaninternet.nl/contact/

https://www.bovenaaninternet.nl/
Quartaal Administratie

Wij zijn een full service administratiekantoor dat zich richt op het voeren van de financiŽle administratie van o.a. ZZPíers en bedrijven in het MKB. Speerpunt hierbij is om de klant compleet te ontzorgen. Ook kan Quartaal Administratie ondersteuning bieden bij (tijdelijke) onderbezetting van een financiŽle afdeling. Ziet u door de bomen het bos niet meer in de harrewar van uw administratie? Kijkt u elke maand/ kwartaal op tegen de btw-aangifte? Dan is Quartaal Administratie uw perfecte partner.

www.quartaal.nl
Sentho B.V.

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiŽne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiŽnische, vloeistofdichte en/of isolerende wand-, plafond- en vloersystemen

www.sentho.nl
JIJ! Advies & Coaching

Soms zijn problemen zo ingewikkeld of omvangrijk dat je er zelf of met behulp van familie en vrienden niet meer uit komt. Dan kan professionele hulpverlening een oplossing zijn. JIJ! advies en coaching biedt individuele begeleiding, die past bij jouw situatie en waar jouw wensen en behoeftes centraal staan.

www.jij-adviesencoaching.nl
NET people management

Focussen en flexibel meebewegen: NET people management geeft u de ruimte! Focussen op kernactiviteiten en flexibel meebewegen met de ontwikkelingen zijn een must om te kunnen excelleren in de veranderende markt. NET people management neemt u werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw corebusiness. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) oplossing voor uw kantoorwerkzaamheden, een proactieve personal assistent of gedreven accountmanager. Ik bied u die noodzakelijke ondersteuning.

www.netpeoplemanagement.nl
Beau d'or

Voor huidverbetering, spraytanning, wimper- en wenkbrauw extensions, visagie, manicure, pedicure, ontharen, lichaamsbehandelingen en meer, kunt u in onze schoonheidssalon terecht. Wanneer je bij ons binnen stapt, merk je de gemoedelijke en rustige sfeer direct op. Wij zijn persoonlijk betrokken en zorgen ten alle tijden dat onze klanten tevreden zijn. Wij werken samen met jou aan jouw huidbeeld, maar daarnaast worden al je zintuigen geprikkeld en onderga je volledige ontspanning.

www.beaudor.nl
Inmove

Inmove is een organisatie die zich richt op het bevorderen en aanmoedigen van mensen om het mooie van jou als persoon naar boven te halen. Je krijg tools om jezelf veilig te voelen en vertrouwen te creŽren. Als persoon waardering en respect krijgen vanuit jou eigen krachten. Dit allemaal wordt in een zeer korte tijd gerealiseerd omdat wij jou tools aanreiken die je dagelijks kan gebruiken. Je wordt gestimuleerd vanuit jou eigen mogelijkheden. Met Inmove wordt jij op een motiverende manier vitaal

www.inmove.nl
Kern & Kracht Alternatieve therapie

Alternatieve therapieŽn en geneeswijzen alsmede ondersteunende voedingssupplementen. Gehanteerde methoden zijn: mesmerisme, hypnose en magnetisme

www.io.nl
CijferMeester Wellseind

Lokaal administratiekantoor binnen landelijk franchisenetwerk. Alle voordelen van groot kantoor met persoonlijke behandeling door lokaal ondernemende (en mede-ondernemende) boekhouder. Nou ja, boekhouder, we willen gewoon je controller zijn, sparringpartner. Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf. Ook zeer interessant voor starters vanwege begeleiding!

www.cijfermeester.nl/wellseind
KNOWiS

Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die aandacht en kennis vraagt op een gebied waarvan je weinig of niet weet ga je op zoek naar iets of iemand die het je kan vertellen. De balie- of callcentermedewerker starten een dialoog op om achter jou behoefte of situatie te komen. De dialoog die opgestart wordt bied KNOWiS aan op internet. U vult de kennis wij leveren de methode ondersteund door het systeem.

KNOWiS.nl
Analyze Design

Ontwerp: Ik geef vorm aan jouw boodschap. Een brochure, advertentie, flyer, poster of periodiek. Maar ontwikkel ook net zo graag een complete huisstijl.
Webdesign: Het samen laten komen van vorm en functie is waar ik me sterk voor maak. Ik ben geen starre programmeur, maar blijf gebrand op het design.
DTP: Of het nu gaat om het uitwerken van een huisstijl, het opmaken van een brochure of een advertentie, ik verzorg het tot in de puntjes.

www.analyze-design.nl
Adevso

Adevso ontwikkelt succesvolle websites, software en mobiele applicaties. Daarnaast zetten wij sinds 2015 ook marketing in, zodat u uw doelgroep optimaal kunt bereiken. Persoonlijke service, vernieuwende technieken en ijzersterke marketing; dat is wat u van Adevso kunt verwachten.

www.adevso.nl
FloatControl

Een projectplanning wordt vaak als noodzakelijk kwaad gezien en is zelden die tool die het zou moeten zijn. Ik ben in staat om het rendement van de planning te vergroten - ik doe dat als rechterhand van de projectleider: hij als inhoudsdeskundige, ik als procesdeskundige. Met mijn mensgerichte. enthousiasmerende aanpak tesamen met het gebruik van Goldratt-technieken. haal ik knelpunten en buffers effectief boven water. Resultaat: een ontzorgde projectmanager en een tevredener team.

www.floatcontrol.com
CiSLi

Consultant / recruiter Sales Altjd op zoek naar de mens achter het CV en het verhaal achter een vacature! Mensen verbinden met aandacht en persoonlijk contact zijn de sleutelwoorden!

Www.careersinsales.nl
Feedback Consulting Veghel

Het succes van een organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de mensen die er werken. Het is daarom van groot belang dat hun talenten optimaal tot ontwikkeling komen in het verlengde van individuele en organisatie doelstellingen. Suzanne van den Berg richt zich, met Feedback Consulting Veghel, op professionele groei. Groei die aansluit bij het eigen natuurlijke gedrag. Naast het ontwikkelen van vaardigheden krijgt daarbij inzicht in eigen persoonlijkheid en handelen de aandacht.

www.feedbackconsulting.nl
OAMKB Meierijstad

OAMKB is een landelijk organisatie van zelfstandige accountants, fiscalisten en adviseurs. Ikzelf ben bedrijfskundige met brede managementervaring in diverse branches en adviseer bedrijven bij het inrichten van de administratieve organisatie en financiering. Bij financiering van MKB organisaties wordt steeds vaker Crowdfunding ingezet als onderdeel van de financiering.

oamkb.nl
Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Oss verzorgd maatwerktraingen voor het bedrijfslven waarbij wij de wensen van uw organisatie als uitgangspunt nemen en waardoor uw medewerkers hun kennis en vaardigheden op specifiek terrein worden vergroot.

www.volksuniversiteitoss.nl
Zipping

Wij begeleiden organisaties, teams en mensen die over de grenzen van hun organisatie moeten samenwerken en daar meer gedoe dan profijt van ervaren. Dat doen wij door met de Zipping-methode dť succesfactoren voor samenwerking bij alle partijen als een rits op elkaar aan te sluiten. Hierdoor versterken alle partijen elkaar weer. De samenwerkingsdoelen worden gerealiseerd. Het samenwerken is weer leuk en aantrekkelijk. Kortom: minder gedoe en meer profijt uit uw samenwerking!

www.zipping.nl
Avivia

Avivia is een farmaceutisch bedrijf wat zich bezighoudt met de ontwikkeling van innovatieve medicijnen. Het team achter Avivia heeft meer dan 20 jaar ervaring in de research en ontwikkeling van medicijnen. Naast eigen farmaceutische en analytische laboratoria beschikt Avivia over een uitgebreid professioneel netwerk waar zij gebruik van kunnen maken, waardoor Avivia een waardevolle partner is voor de ontwikkeling van hoogwaardige farmaceutische eindproducten.

www.avivia.nl
Dapper & Co

Jong & gedreven communicatiebureau met kennis en passie als basis, empathie in ons DNA en Dapper als uitgangspunt! We richten ons op startende en kleine ondernemers, omdat zij juist extra aandacht verdienen die ze nodig hebben! Dappere keuzes worden niet in ťťn dag gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar Dapper & Co uit Schijndel en wil je ons beter leren kennen? Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking met een inspirerende kop koffie. Ben Dapper en neem gerust contact op!

www.dapperenco.nl
KONNEKD

KONNEKD helpt bedrijven, organisaties en instellingen met alle voorkomende bedrijfseconomische vraagstukken die snel opgelost dienen te worden. KONNEKD is actief intermediair die via kennis en persoonlijk contact de juiste match maakt tussen bedrijf en zelfstandige professionals. KONNEKD geeft antwoord op vraagstukken waar intern geen antwoorden op gevonden kunnen worden, vraagstukken die nog geen hoge prioriteit hebben. Vraagstukken die door drukte of andere omstandigheden blijven liggen.

www.konnekd.nl
Sama sales en marketing

Sales, marketing en coaching. Ondersteuning in sales, marketing en ťcommerce voor bedrijven. Tevens ondersteuning in verkoop in showroom en beurzen.

Facebook.com/samasalesenmarketing
BoekhouderJeroen

Boekhouderjeroen.nl wordt gerund door Jeroen Janssen en heeft zich gespecialiseerd in het volledig verzorgen van de administratie voor de ZZPíer & de MKBíer en natuurlijk ook u als particulier in de regio Veghel, Uden, St. Oedenrode en Schijndel en omstreken.

www.boekhouderjeroen.nl
Marlena

Ondersteuning,Begeleiding en gezelschap bieden voor ouderen. Langer zelfstandig thuiswonen. Geheugentraining Individuele aandacht, Bewegen, Begeleiding naar arts/ziekenhuis, koffie drinken, luisterend oor, knutselen, winkelen, erop uit, theater, verjaardagsondersteuning.ets

www.marlenavoorouderen.nl
BRAND CRAFT

Als creatief brand director breng ik betekenisvolle merken & ideeŽn tot leven brengen in verhaal, vorm en beleving. Mijn diensten: brand direction, creative direction, brand experience. De relatie tussen strategie en creativiteit staat centraal in wat ik doe. Waarbij ik me focus op menselijke waarden & merkwinst: human brand profit

www.brandcraft.nl
Elzenboom Online Retail BV

Elzenboom Online Retail exploiteert diverse webhop met elk hun eigen specialisme

www.jackz.nl

Een vermelding op Startersmarktplaats.nl?

Ben jij kortgeleden een bedrijf gestart in de regio Veghel, Uden of Schijndel en wil je vermeld worden in de rubriek 'Zij gingen je voor'? Dat kan!

Ik ben al geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten.

Wachtwoord vergeten?

Ik ben nog niet geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten. Klik hier om je te registreren en tegelijkertijd jouw bedrijf op deze pagina te plaatsen.

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zaterdag 10 november 18 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Woensdag 24 oktober 18 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank