Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > starten > Zij gingen u voor!

Collega starters

DUW Logistiek

DUW Logistiek is een uitzendbureau / werving & selectiebureau volledig gericht op de logistieke branche. Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek of zoek je personeel? DUW regelt het voor jou! Kijk voor meer informatie op www.duwlogistiek.nl of bezoek de FB pagina.

www.duw-logistiek.nl
Veeeerkracht

Wil jij sterk, gelukkig en veerkrachtig in het leven staan? Linda de Vries biedt je de methode naar meer zelfvertrouwen, het ontdekken van je talenten en passies, meer blijdschap, innerlijke rust en inzicht in jezelf! Voor altijd!! Bij Veeeerkracht maken we gebruik van het Creatrixģ-programma, dť methode waarmee je snel en eenvoudig issues aan kunt pakken die je belemmeren in het zijn wie je echt bent. De eerste in de regio die jou na een lange zoektocht ECHT kan helpen! Speciaal voor vrouwen!

www.veeeerkracht.nl
DynamicFlush

Bedrijf gespecialiseerd in reinigingsbehandelingen van de motor, automaat en stuurhuis van auto's ter oplossing en voorkoming van aan deze onderdelen gerelateerde klachten. Verkoop, verhuur, lease van apparatuur en producten voor bovengenoemde behandelingen. De insteek is autokosten besparen, zuiniger en veel soepeler rijden en tegelijkertijd het milieu aanzienlijk ontlasten en garagebedrijven een toegevoegde waarde bieden.

www.dynamicflush.com
De Zaak Advocatuur

De Zaak Advocatuur houdt zich bezig met de advisering van bedrijven en ondernemers. Bij De Zaak Advocatuur staat jůuw zaak centraal!

www.dezaakadvocatuur.nl
Cindy van Mil professional organizer

Last van chaos en te veel spullen in huis die kunnen zorgen voor onveilige situaties (bijv. valongevallen)? Ik begeleid senioren om te zorgen voor meer rust, ruimte en overzicht. En daardoor het bevorderen van de zelfredzaamheid en veiligheid in huis. Ik begeleid het maken van keuzes of help daadwerkelijk fysiek met het opruimen en uitzoeken van spullen, foto's of administratie.

www.cindyvanmil.nl
Wikwijs

Wikwijs begeleidt en ondersteunt jongeren bij het maken van een passende studiekeuze. Onder begeleiding van een studiekeuzecoach gaan jongeren op zoek naar de studie die bij hen past. We brengen persoonlijkheid, talenten en motivatie in kaart van de jongeren door gebruik te maken van gevalideerde testen. Zelfinzicht is de basis waarop we elk proces starten, zodat elke leerling of student aan het einde van het traject een bewuste keuze maakt voor de opleiding die bij hem/haar past.

www.wikwijs.nl
Deddensweb

Deddensweb is een jong familiebedrijf met een simpele & heldere manier van werken. Samen creŽren we graag mooie websites waar we trots op kunnen zijn. Met samen bedoelen we u en Deddensweb. Daarnaast zijn wij natuurlijk zeer vakkundig en is geen uitdaging ons te gek in DE online-wereld.

www.deddensweb.nl
Vievster, beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie voor jongeren

Beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar die vastgelopen zijn of niet lekker in hun veel zitten.

www.vievster.nl
Hendriks Mediation

Bij een scheiding krijg je te maken met financiŽle, fiscale en juridische zaken. Als scheidingsmediator in Veghel, Uden en omgeving help ik bij iedere stap die gezet moet worden in het scheidingsproces. Dit doe ik als een neutrale regisseur zonder daarbij de emoties uit het oog te verliezen. De gemaakte afspraken leg ik vast in een convenant en een ouderschapsplan. Tenslotte verzorg ik de gerechtelijke procedure van A tot Z.

www.hendriksmediation.nl
Typisch Renate I Training & Theater

TYPISCH RENATE TRAINT, ACTEERT EN ENTERTAINT. Mijn grootste missie is mensen blij maken. Zelf word ik enorm blij van acteren. Typisch Renate is deze combinatie. Ik voeg theater toe aan trainingen en events en laat een onuitwisbare ervaring en beleving achter. Snel schakelen tussen emoties, no nonsens en recht uit het hart. What you see, is what you get! Mijn mimiek spreekt boekdelen.

www.typischrenate.nl
Struisvogel NU

Training, Coaching en Mediation Ons motto is 'Stap uit je gewone denken'" Vakmanschap, vitaliteit en veranderkracht zijn de thema's waar wij ons op richten.

www.struisvogel.nl
Reset foto en design

Reset foto en design ontwerpt ťcht alles. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt creŽer ik de mooiste designs, van logo's en flyers tot geboortekaartjes en rouwkaarten. Wat uw wensen ook zijn, ik ben breed inzetbaar en heb dan ook overal ervaring mee. Voor bedrijven in alle branches ontwerp ik complete professionele huisstijlen in ieder gewenste stijl. Ik werk niet met uurtarieven maar met vaste (lage) prijzen. Geen verborgen kosten! Gegarandeerd!

www.resetfotoendesign.nl
Bureau Buut

Contentmarketing, marketing, communicatie, advies, strategie, copywriter, customer journey, SEO, SEA, online marketing, tekstschrijven, zakelijk bloggen, social media, reclame, contentmanager, redactie, eindredactie, branding, public relations, pr, scrum, interim, freelance, zzp

Bureau Buut
Gewichtscoach Anita

Wil je graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen zonder een streng dieet te volgen? Ik ga uit van de richtlijn Goede Voeding en je huidige voedingspatroon. Dit eventueel in combinatie met NEI-therapie waarbij we kunnen kijken of er eventueel een dieper gelegen reden is waarom afvallen tot nu toe niet lukte.

www.gewichtscoachanita.nl
Ricky van Grinsven

Enthousiast, innovatief, net een andere kijk en motiverend. Als Digital / ICT consultant en spin in het web bij projecten de persoon die mee voorop loopt en teams weet uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen daar zet ik mijzelf voor in.

https://www.rickyvangrinsven.nl
Praatje van Kaatje

Tekstschrijfster & eerste hulp bij social media, Sint-Michielsgestel. Een tekst voor een website, een tekstcorrectie of een aansprekende blogpost, vlot en duidelijk geschreven. Bij voorkeur schrijf ik (SEO) teksten voor dienstverlenende bedrijven in het midden -en kleinbedrijf. Ik zorg daarnaast voor pakkende berichten op Facebook, Instagram of het zakelijke LinkedIn. We bepalen samen welke strategie nodig is voor jouw bedrijf voor meer volgers en interactie op social media.

www.praatjevankaatje.nl
Keuzemenu Junior

Eet- en leefstijlcoaching voor 4 tot 18 jarigen & kookworkshops gezonde voeding

www.keuzemenujunior.nl
La Vie Lavande

La Vie Lavande maakt en verkoopt home-made producten van lavendel zoals ~ huidverzorgingsproducten ~ lifestyleproducten ~ wellnessproducten ~ voedingsproducten ~ workshops ~ styling

www.brigitte-gilles.nl
Kadootje Anders

Originele Kadootjes voor jong en oud. Een lekker gevuld mandje met streekproducten. Relatiegeschenken of kerstpakketten op maat? Bij Kadootje Anders vind je echt voor iedereen een mooi Kadootje.

www.kadootjeanders.nl
Credion Maashorst

Credion Maashorst begeleidt ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsleningen of het optimaliseren van de bestaande financieringsstructuur. Dit alles op de Brabantse manier; aan de keukentafel met een bakje koffie. Via Credion heb ik contacten met ruim 50 geldverstrekkers, waardoor er voor ieder goed plan wel een passende financiering is te vinden. Als ex-bankier kan ik de beste deal uit de markt kan halen. De ondernemer kan zich ondertussen blijven focussen op zijn bedrijf.

www.credion.nl/uden-veghel
Centrum van Verbinders

Systemische opstellingen (familieopstellingen / organisatieopstellingen), coaching BMS, trainingen

www.centrumvanverbinders.nl
PR Window Cleaning

PR Window Cleaning is een jong bedrijf dat staat voor kwaliteit, Wij vinden Kwaliteit het aller belangrijkste, zodat iedere klant ook echt tevreden is. Bij ons worden alle ramen, deuren en kozijnen altijd netjes schoongemaakt op ouderwetse manier, dat betekend dat we altijd met een ladder, spons en emmer met sop langs komen. Niet zoals tegenwoordig word gewerkt met alleen maar een Telescoop stok. Bij ons is het ook niet verplicht om een contract af te sluiten. De klant is koning.

www.prwindowcleaning.nl
GroeIT

Communicatietraining voor ICT'ers.

www.groeit.eu
Mes&Vork

Mes&Vork is een creatief adviesbureau. Sterk in goede ideeŽn tot leven te brengen! De perfecte partner voor optimalisatie- en innovatieprojecten in de dynamische wereld van food en hospitality.

www.bureaumesenvork.nl
De KarakterFaculteit

Bij De KarakterFaculteit geloven we in de kracht van duurzame organisaties. Een duurzame organisatie is wendbaar, maakt optimaal gebruik van ieders passie en talenten, innoveert, communiceert en… heeft gemotiveerde medewerkers die het maximale uit zichzelf willen halen! We maken organisaties duurzaam door de unieke karakters van ondernemer en organisatie tot hun recht te laten komen.

www.karakterfaculteit.nl
Local Flavour

Local Flavour is een culinair evenementenbureau. Je kunt bij ons terecht voor culinaire activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt hierbij denken aan culinaire wandelingen, kookworkshops, proeverijen en nog veel meer. Ook verkopen we kerstpakketten met (h)eerlijke Nederlandse streekproducten.

www.localflavour.nl
Thinkmill

Grafisch ontwerp Tekstschrijven Marketinganalyse

www.thinkmill.nl
LOUTERarbeidsrecht

Juridisch adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsrecht.

www.louterarbeidsrecht.nl
Personeelsadvies Bolwijn

Voor: -loopbaancoaching -re-integratie (spoor 1,2,3) - outplacement - advies mbt personele aangelegenheden

www.personeelsadviesbolwijn.nl
Hedwig Coaching & Training

Coaching & training voor jongeren| ouder(s)/ verzorger(s)| onderwijsprofessionals! Keuzes maken waardoor jij weer energie krijgt om je focus te richten op dat wat jij wilt bereiken. Of je nu op dit moment vastloopt bij het maken van een studiekeuze, burn- out hebt, staat voor opvoeduitdagingen kortom belemmeringen ervaart om je leven te leven zoals jij dat wil. Ik geef je inzicht van waaruit actie ontstaat zodat jij de vrijheid ervaart om te groeien en zo de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

www.hedwigcoachingtraining.nl
MLHouse-styling

verkoopstyling, vastgoedstyling, woningfotografie, Het verkoopklaar maken van woningen die in de verkoop komen of al staan dmv (re)styling met als resultaat een succesvolle snelle verkoop van de woning zonder in vraagprijs te dalen, zelfs als de woning al langer te koop staat.

www.mlhousestyling.nl
Movability

Movability is de onafhankelijke mobiliteitsadviseur voor MKB-bedrijven in de (zakelijke) dienstverlenende sector en uw partner voor advies, implementatie, inkoop en beheer. We ontzorgen u en uw organisatie door het complete mobiliteitsvraagstuk over te nemen. Door kritisch te kijken bieden we de best passende mobiliteitsoplossing voor uw medewerkers tegen zo laag mogelijk kosten voor u als werkgever. Maar ook bieden we de mogelijkheid om uw beheer voor op tijdelijke basis over te nemen.

www.movability.nl
het Bewindsloket

Het Bewindsloket biedt hulp en ontzorgt bij geldproblemen. Bij ons vindt u het volledige pakket om uw financiŽn op orde te krijgen onder ťťn dak. Denk aan Budgetcoaching, Bewindvoering en Schuldhulpverlening. Dit werkt snel en efficiŽnt en geeft u rust en overzicht.

www.bewindsloket.nl
D-Computers

Computer traag? Malware? Geen back-up? Wij zijn D-Computers, een jong no-nonsense computerbedrijf met meer dan 12 jaar IT vakkennis. Onze specialisatie is: Kantoorautomatisering en werkplekbeheer voor de ZZPíer en het kleinbedrijf! Een greep uit onze zakelijke diensten: * Systeem of netwerkbeheer (tijdelijk of op projectbasis) * Netwerkbeveiliging en het optimaliseren van de rechtenstructuur * Werkplekbeheer * All-round computerhulp * Advies en consultancy

www.d-computers.nl
StudioBlender

StudioBlender is een creatief bureau voor het ontwikkelen en onderhouden van uw huisstijl, vormgeving en DTP, online en offline communicatie.

www.studioblender.nl
Haye Litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker

Haye litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker is gespecialiseerd in het restaureren en (re-)produceren van plaatwerk delen voor klassieke auto en motorfiets , in het bijzonder van alluminium. Ook voor een bijzonder voorwerp naar eigen idee kunt u bij mij terrecht.

Hayelitjens.nl
Sponty Events

Sponty Events is de ijsbreker op congressen en netwerkevenementen. Door middel van o.a. speednetwerken verbindt Sponty Events de deelnemers met elkaar op een laagdrempelige manier. Daarnaast Organiseert Sponty Events ook interessante netwerkevenementen.

www.spontyevents.com
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Als professioneel geschoolde ritueelbegeleider heb ik ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
New Mourning | Rouwcoaching & -support

Wij geloven dat door begeleiding en ondersteuning bij het verwerken van verlies er weer perspectief gezien wordt in de dag van morgen

www.newmourning.nl
De Meesters

Een unieke locatie waar u kunt vergaderen, overleggen, netwerken, presenteren, exposeren of doceren . Een rijksmonument tussen Uden en Veghel met uitstraling. De oude school met schoolmeester huis kenmerkt zich door de informele en ontspannen sfeer. Verschillende ruimtes met meerdere opstellingen en mooie buitenterrassen, maken het mogelijk maatwerk te leveren. Voor ons staat u als klant centraal. Uniek,omdat reserveren staat voor alleengebruik van het pand.

www.demeestersmariaheide.nl
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Ik ben een professioneel geschoolde ritueelbegeleider en ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
ONS InkoopCollectief

Wij zorgen ervoor, dat u als ondernemer, sportvereniging of (semi-)overheid geen omkijken heeft naar de inkoop van gas en elektra. Op het moment van collectieve inkoop van gas en elektra zorgen wij de voor de scherpste prijzen. Wij werken op LPG (Laagste Prijs Garantie)!

www.onsinkoopcollectief.nl
TUI at Home Sonja Habets

Persoonlijk reisadvies bij je thuis! Eén vertrouwd gezicht, 24/7 bereikbaar, de beste deals speciaal voor jou en met de garanties van TUI. Vind de vakantie die bij je past! Als reisadviseur van TUI at Home help ik je deskundig, snel en inspirerend! Benieuwd? Neem gerust contact met mij op en ik maak graag kennis met je!

tuiathome.nl/sonja-habets
ThinkWork

ThinkWork = denken + doen Van uitdaging naar oplossing. Heeft u een technisch probleem dat voor u non-core is? Wilt u uw gebouw toekomstbestendig maken? Wilt u een nieuw product ontwikkelen? Dan denken + doen we graag met u mee!

thinkwork.nl
Trireem

Het geven van EHBO en Reanimatie cursussen en workshops en trainingen. Specifieke cursussen voor Mantelzorgers en Ouderen.Het adviseren op het gebied van Veiligheid, Arbo en Kwaliteit.

www.trireem.nl
OAMKB Bernheze Landerd Uden

Ben jij ondernemer, en ben je gevestigd in de regio Uden en Heesch, dan is OAMKB Bernheze Landerd Uden jouw partner. Wij automatiseren en digitaliseren je complete boekhouding, verzorgen je aangiftes, zodat jij 24/7 inzicht hebt in je actuele cijfers en dus meer tijd hebt om te ondernemen. Graag overleggen we met je waar de groei- en winstkansen voor jouw onderneming liggen. Alles tegen een vaste maandprijs dus zonder verrassingen achteraf.

Www.onlineadministratiemkbheesch.nl
Quartaal Administratie

Wij zijn een full service administratiekantoor dat zich richt op het voeren van de financiŽle administratie van o.a. ZZPíers en bedrijven in het MKB. Speerpunt hierbij is om de klant compleet te ontzorgen. Ook kan Quartaal Administratie ondersteuning bieden bij (tijdelijke) onderbezetting van een financiŽle afdeling. Ziet u door de bomen het bos niet meer in de harrewar van uw administratie? Kijkt u elke maand/ kwartaal op tegen de btw-aangifte? Dan is Quartaal Administratie uw perfecte partner.

www.quartaal.nl
JIJ! Advies & Coaching

Soms zijn problemen zo ingewikkeld of omvangrijk dat je er zelf of met behulp van familie en vrienden niet meer uit komt. Dan kan professionele hulpverlening een oplossing zijn. JIJ! advies en coaching biedt individuele begeleiding, die past bij jouw situatie en waar jouw wensen en behoeftes centraal staan.

www.jij-adviesencoaching.nl
NET people management

Focussen en flexibel meebewegen: NET people management geeft u de ruimte! Focussen op kernactiviteiten en flexibel meebewegen met de ontwikkelingen zijn een must om te kunnen excelleren in de veranderende markt. NET people management neemt u werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw corebusiness. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) oplossing voor uw kantoorwerkzaamheden, een proactieve personal assistent of gedreven accountmanager. Ik bied u die noodzakelijke ondersteuning.

www.netpeoplemanagement.nl
Kern & Kracht Alternatieve therapie

Alternatieve therapieŽn en geneeswijzen alsmede ondersteunende voedingssupplementen. Gehanteerde methoden zijn: mesmerisme, hypnose en magnetisme

www.io.nl
CijferMeester Wellseind

Lokaal administratiekantoor binnen landelijk franchisenetwerk. Alle voordelen van groot kantoor met persoonlijke behandeling door lokaal ondernemende (en mede-ondernemende) boekhouder. Nou ja, boekhouder, we willen gewoon je controller zijn, sparringpartner. Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf. Ook zeer interessant voor starters vanwege begeleiding!

www.cijfermeester.nl/wellseind
KNOWiS

Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die aandacht en kennis vraagt op een gebied waarvan je weinig of niet weet ga je op zoek naar iets of iemand die het je kan vertellen. De balie- of callcentermedewerker starten een dialoog op om achter jou behoefte of situatie te komen. De dialoog die opgestart wordt bied KNOWiS aan op internet. U vult de kennis wij leveren de methode ondersteund door het systeem.

KNOWiS.nl
Analyze Design

Ontwerp: Ik geef vorm aan jouw boodschap. Een brochure, advertentie, flyer, poster of periodiek. Maar ontwikkel ook net zo graag een complete huisstijl.
Webdesign: Het samen laten komen van vorm en functie is waar ik me sterk voor maak. Ik ben geen starre programmeur, maar blijf gebrand op het design.
DTP: Of het nu gaat om het uitwerken van een huisstijl, het opmaken van een brochure of een advertentie, ik verzorg het tot in de puntjes.

www.analyze-design.nl
Zipping

Wij begeleiden organisaties, teams en mensen die over de grenzen van hun organisatie moeten samenwerken en daar meer gedoe dan profijt van ervaren. Dat doen wij door met de Zipping-methode dť succesfactoren voor samenwerking bij alle partijen als een rits op elkaar aan te sluiten. Hierdoor versterken alle partijen elkaar weer. De samenwerkingsdoelen worden gerealiseerd. Het samenwerken is weer leuk en aantrekkelijk. Kortom: minder gedoe en meer profijt uit uw samenwerking!

www.zipping.nl
Avivia

Avivia is een farmaceutisch bedrijf wat zich bezighoudt met de ontwikkeling van innovatieve medicijnen. Het team achter Avivia heeft meer dan 20 jaar ervaring in de research en ontwikkeling van medicijnen. Naast eigen farmaceutische en analytische laboratoria beschikt Avivia over een uitgebreid professioneel netwerk waar zij gebruik van kunnen maken, waardoor Avivia een waardevolle partner is voor de ontwikkeling van hoogwaardige farmaceutische eindproducten.

www.avivia.nl
Elzenboom Online Retail BV

Elzenboom Online Retail exploiteert diverse webhop met elk hun eigen specialisme

www.jackz.nl

Een vermelding op Startersmarktplaats.nl?

Ben jij kortgeleden een bedrijf gestart in de regio Veghel, Uden of Schijndel en wil je vermeld worden in de rubriek 'Zij gingen je voor'? Dat kan!

Ik ben al geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten.

Wachtwoord vergeten?

Ik ben nog niet geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten. Klik hier om je te registreren en tegelijkertijd jouw bedrijf op deze pagina te plaatsen.

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zaterdag 10 november 18 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Woensdag 24 oktober 18 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank