Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > starten > Zij gingen u voor!

Collega starters

E-Flex Peroneelsdiensten Veghel B.V.

Welkom bij E-Flex E-Flex Personeelsdiensten is een jonge onderneming met een mix van ervaring, enthousiasme en werklust (voor u!). Het selecteren van de juiste mensen is een must voor ons. Wij hechten veel waarde aan een prettige relatie en persoonlijk contact. Wij zijn eerlijk, energiek, enthousiast, efficiŽnt en expert in ons vak. Wij heten natuurlijk niet voor niets E-Flex!

www.e-flexpersoneel.nl
iDevice+ Uden

iDevice+ Uden is gespecialiseerd in de duurzame reparatie van iPhones en iPads. We repareren 'terwijl je wacht' met originele onderdelen. We zijn ook dealer van refurbished iPhones. Voor zakelijke klanten leveren we maatwerk (oa haal-breng-service). We zijn tevens inzamelpunt voor oude mobieltjes. Met de opbrengst ondersteunen wij de stichting Steun 22Q11 Je vindt ons op de begane grond bij d'n Office (gratis wifi, gratis parkeren).

www.ideviceplus.nl/servicelocatie/servicelocatie-uden
De Ondernemingswaarde BV

De Ondernemingswaarde BV is specialist in het begeleiden van bedrijfsoverdracht binnen het familiebedrijf. Daarnaast adviseert zij het MKB om op een pragmatische manier bedrijfsverbetering en bedrijfsoptimalisatie te realiseren. Door het centraal stellen van de teamleden wordt er concreet gewerkt aan het optimaliseren van de organisatie waarbij de klant altijd centraal staat.

www.ondernemingswaarde.com
Tekstbureau Meierijstad

Tekstbureau Meierijstad ontwerpt, herschrijft en redigeert teksten voor folders, brochures, websites, magazines, cursussen en persberichten. Tekstbureau Meierijstad versterkt de online en offline communicatie van bedrijven, overheden en organisaties. Samen werken we een krachtige communicatiekalender en een inspirerende boodschap. Behoeften en vragen van mensen veranderen in snel tempo. Het innoveren van communicatie is een must. Dit zorgt voor een blijvend en duurzaam contact met klanten.

www.tekstbureaumeierijstad.nl
Youdith Virtual Support

Ik ben Judith, na ruim 15 jaar te hebben gewerkt als secretaresse en managementassistent ben ik mijn eigen bedrijf te gestart als Virtual Assistant. Ik wordt ontzettend vrolijk van het ondersteunen van andere ondernemers bij hun dagelijks terugkerende werkzaamheden. Mijn expertise is het ontzorgen van jou als ondernemer. Mijn doel als VA is ruimte creŽren in jouw agenda, zodat jij weer focus krijgt op jouw passie en corebusiness.

www.youdith.nl
ViefCompany

ViefCompany biedt actieve workouts voor vrouwen (ViefZwanger &Bevallen, ViefBoost, ViefOutdoor, Vief50+). De workouts zijn afwisselend en motiverend waarbij er veel aandacht is voor ieders specifieke situatie (gezondheid, klachten/beperkingen). Daarnaast bied ik ook Personal Training, Leefstijlcoaching en workshops op het gebied van gezonde leefstijl en ontspanning. ViefCompany richt zich op vrouwen die zich graag fit, krachtig en energiek willen voelen.

www.viefcompany.nl
DUW Logistiek

DUW Logistiek is een uitzendbureau / werving & selectiebureau volledig gericht op de logistieke branche. Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek of zoek je personeel? DUW regelt het voor jou! Kijk voor meer informatie op www.duwlogistiek.nl of bezoek de FB pagina.

www.duw-logistiek.nl
Veeeerkracht

Wil jij sterk, gelukkig en veerkrachtig in het leven staan? Linda de Vries biedt je de methode naar meer zelfvertrouwen, het ontdekken van je talenten en passies, meer blijdschap, innerlijke rust en inzicht in jezelf! Voor altijd!! Bij Veeeerkracht maken we gebruik van het Creatrixģ-programma, dť methode waarmee je snel en eenvoudig issues aan kunt pakken die je belemmeren in het zijn wie je echt bent. De eerste in de regio die jou na een lange zoektocht ECHT kan helpen! Speciaal voor vrouwen!

www.veeeerkracht.nl
DynamicFlush

Bedrijf gespecialiseerd in reinigingsbehandelingen van de motor, automaat en stuurhuis van auto's ter oplossing en voorkoming van aan deze onderdelen gerelateerde klachten. Verkoop, verhuur, lease van apparatuur en producten voor bovengenoemde behandelingen. De insteek is autokosten besparen, zuiniger en veel soepeler rijden en tegelijkertijd het milieu aanzienlijk ontlasten en garagebedrijven een toegevoegde waarde bieden.

www.dynamicflush.com
De Zaak Advocatuur

De Zaak Advocatuur houdt zich bezig met de advisering van bedrijven en ondernemers. Bij De Zaak Advocatuur staat jůuw zaak centraal!

www.dezaakadvocatuur.nl
Cindy van Mil professional organizer

Last van chaos en te veel spullen in huis die kunnen zorgen voor onveilige situaties (bijv. valongevallen)? Ik begeleid senioren om te zorgen voor meer rust, ruimte en overzicht. En daardoor het bevorderen van de zelfredzaamheid en veiligheid in huis. Ik begeleid het maken van keuzes of help daadwerkelijk fysiek met het opruimen en uitzoeken van spullen, foto's of administratie.

www.cindyvanmil.nl
Wikwijs

Wikwijs begeleidt en ondersteunt jongeren bij het maken van een passende studiekeuze. Onder begeleiding van een studiekeuzecoach gaan jongeren op zoek naar de studie die bij hen past. We brengen persoonlijkheid, talenten en motivatie in kaart van de jongeren door gebruik te maken van gevalideerde testen. Zelfinzicht is de basis waarop we elk proces starten, zodat elke leerling of student aan het einde van het traject een bewuste keuze maakt voor de opleiding die bij hem/haar past.

www.wikwijs.nl
Vievster, beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie voor jongeren

Beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar die vastgelopen zijn of niet lekker in hun veel zitten.

www.vievster.nl
Hendriks Mediation

Bij een scheiding krijg je te maken met financiŽle, fiscale en juridische zaken. Als scheidingsmediator in Veghel, Uden en omgeving help ik bij iedere stap die gezet moet worden in het scheidingsproces. Dit doe ik als een neutrale regisseur zonder daarbij de emoties uit het oog te verliezen. De gemaakte afspraken leg ik vast in een convenant en een ouderschapsplan. Tenslotte verzorg ik de gerechtelijke procedure van A tot Z.

www.hendriksmediation.nl
Typisch Renate I Training & Theater

TYPISCH RENATE TRAINT, ACTEERT EN ENTERTAINT. Mijn grootste missie is mensen blij maken. Zelf word ik enorm blij van acteren. Typisch Renate is deze combinatie. Ik voeg theater toe aan trainingen en events en laat een onuitwisbare ervaring en beleving achter. Snel schakelen tussen emoties, no nonsens en recht uit het hart. What you see, is what you get! Mijn mimiek spreekt boekdelen.

www.typischrenate.nl
Struisvogel NU

Training, Coaching en Mediation Ons motto is 'Stap uit je gewone denken'" Vakmanschap, vitaliteit en veranderkracht zijn de thema's waar wij ons op richten.

www.struisvogel.nl
Reset foto en design

Reset foto en design ontwerpt ťcht alles. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt creŽer ik de mooiste designs, van logo's en flyers tot geboortekaartjes en rouwkaarten. Wat uw wensen ook zijn, ik ben breed inzetbaar en heb dan ook overal ervaring mee. Voor bedrijven in alle branches ontwerp ik complete professionele huisstijlen in ieder gewenste stijl. Ik werk niet met uurtarieven maar met vaste (lage) prijzen. Geen verborgen kosten! Gegarandeerd!

www.resetfotoendesign.nl
Bureau Buut

Contentmarketing, marketing, communicatie, advies, strategie, copywriter, customer journey, SEO, SEA, online marketing, tekstschrijven, zakelijk bloggen, social media, reclame, contentmanager, redactie, eindredactie, branding, public relations, pr, scrum, interim, freelance, zzp

Bureau Buut
Gewichtscoach Anita

Wil je graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen zonder een streng dieet te volgen? Ik ga uit van de richtlijn Goede Voeding en je huidige voedingspatroon. Dit eventueel in combinatie met NEI-therapie waarbij we kunnen kijken of er eventueel een dieper gelegen reden is waarom afvallen tot nu toe niet lukte.

www.gewichtscoachanita.nl
Praatje van Kaatje

Tekstschrijfster & eerste hulp bij social media, Sint-Michielsgestel. Een tekst voor een website, een tekstcorrectie of een aansprekende blogpost, vlot en duidelijk geschreven. Bij voorkeur schrijf ik (SEO) teksten voor dienstverlenende bedrijven in het midden -en kleinbedrijf. Ik zorg daarnaast voor pakkende berichten op Facebook, Instagram of het zakelijke LinkedIn. We bepalen samen welke strategie nodig is voor jouw bedrijf voor meer volgers en interactie op social media.

www.praatjevankaatje.nl
Keuzemenu Junior

Eet- en leefstijlcoaching voor 4 tot 18 jarigen & kookworkshops gezonde voeding

www.keuzemenujunior.nl
La Vie Lavande

La Vie Lavande maakt en verkoopt home-made producten van lavendel zoals ~ huidverzorgingsproducten ~ lifestyleproducten ~ wellnessproducten ~ voedingsproducten ~ workshops ~ styling

www.brigitte-gilles.nl
Kadootje Anders

Originele Kadootjes voor jong en oud. Een lekker gevuld mandje met streekproducten. Relatiegeschenken of kerstpakketten op maat? Bij Kadootje Anders vind je echt voor iedereen een mooi Kadootje.

www.kadootjeanders.nl
Credion Maashorst

Credion Maashorst begeleidt ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsleningen of het optimaliseren van de bestaande financieringsstructuur. Dit alles op de Brabantse manier; aan de keukentafel met een bakje koffie. Via Credion heb ik contacten met ruim 50 geldverstrekkers, waardoor er voor ieder goed plan wel een passende financiering is te vinden. Als ex-bankier kan ik de beste deal uit de markt kan halen. De ondernemer kan zich ondertussen blijven focussen op zijn bedrijf.

www.credion.nl/uden-veghel
PR Window Cleaning

PR Window Cleaning is een jong bedrijf dat staat voor kwaliteit, Wij vinden Kwaliteit het aller belangrijkste, zodat iedere klant ook echt tevreden is. Bij ons worden alle ramen, deuren en kozijnen altijd netjes schoongemaakt op ouderwetse manier, dat betekend dat we altijd met een ladder, spons en emmer met sop langs komen. Niet zoals tegenwoordig word gewerkt met alleen maar een Telescoop stok. Bij ons is het ook niet verplicht om een contract af te sluiten. De klant is koning.

www.prwindowcleaning.nl
GroeIT

Communicatietraining voor ICT'ers.

www.groeit.eu
Mes&Vork

Mes&Vork is een creatief adviesbureau. Sterk in goede ideeŽn tot leven te brengen! De perfecte partner voor optimalisatie- en innovatieprojecten in de dynamische wereld van food en hospitality.

www.bureaumesenvork.nl
De KarakterFaculteit

Bij De KarakterFaculteit geloven we in de kracht van duurzame organisaties. Een duurzame organisatie is wendbaar, maakt optimaal gebruik van ieders passie en talenten, innoveert, communiceert en… heeft gemotiveerde medewerkers die het maximale uit zichzelf willen halen! We maken organisaties duurzaam door de unieke karakters van ondernemer en organisatie tot hun recht te laten komen.

www.karakterfaculteit.nl
Thinkmill

Grafisch ontwerp Tekstschrijven Marketinganalyse

www.thinkmill.nl
LOUTERarbeidsrecht

Juridisch adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsrecht.

www.louterarbeidsrecht.nl
Hedwig Coaching & Training

Coaching & training voor jongeren| ouder(s)/ verzorger(s)| onderwijsprofessionals! Keuzes maken waardoor jij weer energie krijgt om je focus te richten op dat wat jij wilt bereiken. Of je nu op dit moment vastloopt bij het maken van een studiekeuze, burn- out hebt, staat voor opvoeduitdagingen kortom belemmeringen ervaart om je leven te leven zoals jij dat wil. Ik geef je inzicht van waaruit actie ontstaat zodat jij de vrijheid ervaart om te groeien en zo de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

www.hedwigcoachingtraining.nl
MLHouse-styling

verkoopstyling, vastgoedstyling, woningfotografie, Het verkoopklaar maken van woningen die in de verkoop komen of al staan dmv (re)styling met als resultaat een succesvolle snelle verkoop van de woning zonder in vraagprijs te dalen, zelfs als de woning al langer te koop staat.

www.mlhousestyling.nl
Movability

Movability is de onafhankelijke mobiliteitsadviseur voor MKB-bedrijven in de (zakelijke) dienstverlenende sector en uw partner voor advies, implementatie, inkoop en beheer. We ontzorgen u en uw organisatie door het complete mobiliteitsvraagstuk over te nemen. Door kritisch te kijken bieden we de best passende mobiliteitsoplossing voor uw medewerkers tegen zo laag mogelijk kosten voor u als werkgever. Maar ook bieden we de mogelijkheid om uw beheer voor op tijdelijke basis over te nemen.

www.movability.nl
het Bewindsloket

Het Bewindsloket biedt hulp en ontzorgt bij geldproblemen. Bij ons vindt u het volledige pakket om uw financiŽn op orde te krijgen onder ťťn dak. Denk aan Budgetcoaching, Bewindvoering en Schuldhulpverlening. Dit werkt snel en efficiŽnt en geeft u rust en overzicht.

www.bewindsloket.nl
StudioBlender

StudioBlender is een creatief bureau voor het ontwikkelen en onderhouden van uw huisstijl, vormgeving en DTP, online en offline communicatie.

www.studioblender.nl
Haye Litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker

Haye litjens Dť ambachtelijk plaatbewerker is gespecialiseerd in het restaureren en (re-)produceren van plaatwerk delen voor klassieke auto en motorfiets , in het bijzonder van alluminium. Ook voor een bijzonder voorwerp naar eigen idee kunt u bij mij terrecht.

Hayelitjens.nl
Sponty Events

Sponty Events is de ijsbreker op congressen en netwerkevenementen. Door middel van o.a. speednetwerken verbindt Sponty Events de deelnemers met elkaar op een laagdrempelige manier. Daarnaast Organiseert Sponty Events ook interessante netwerkevenementen.

www.spontyevents.com
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Als professioneel geschoolde ritueelbegeleider heb ik ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
New Mourning | Rouwcoaching & -support

Wij geloven dat door begeleiding en ondersteuning bij het verwerken van verlies er weer perspectief gezien wordt in de dag van morgen

www.newmourning.nl
Agnes vanWijk Ritueelbegeleider bij Afscheid

Ik ben een professioneel geschoolde ritueelbegeleider en ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van families in het vorm- en inhoud geven van een afscheid dat precies past. Mensen maken een wezenlijke verandering door als ze iemand liefs verliezen. Ik ben er bij en ondersteun hen. Ik begeleid hen tot aan de drempel en help hen erover, naar een leven zonder. Ik stimuleer hen om veel zelf te doen in de dienst. Deze transformatie naar de toekomst geeft mensen houvast in het rouwproces.

www.agnesvanwijk.nl
ONS InkoopCollectief

Wij zorgen ervoor, dat u als ondernemer, sportvereniging of (semi-)overheid geen omkijken heeft naar de inkoop van gas en elektra. Op het moment van collectieve inkoop van gas en elektra zorgen wij de voor de scherpste prijzen. Wij werken op LPG (Laagste Prijs Garantie)!

www.onsinkoopcollectief.nl
ThinkWork

ThinkWork = denken + doen Van uitdaging naar oplossing. Heeft u een technisch probleem dat voor u non-core is? Wilt u uw gebouw toekomstbestendig maken? Wilt u een nieuw product ontwikkelen? Dan denken + doen we graag met u mee!

thinkwork.nl

Een vermelding op Startersmarktplaats.nl?

Ben jij kortgeleden een bedrijf gestart in de regio Veghel, Uden of Schijndel en wil je vermeld worden in de rubriek 'Zij gingen je voor'? Dat kan!

Ik ben al geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten.

Wachtwoord vergeten?

Ik ben nog niet geregistreerd en wil graag mijn bedrijf op deze pagina promoten. Klik hier om je te registreren en tegelijkertijd jouw bedrijf op deze pagina te plaatsen.

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank