Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Startersmarktplaats > Partners

Onze partners

in het kort...

Partners

Gemeenten Veghel-Uden-Schijndel

De gemeenten Veghel, Uden en Schijndel werken samen op het gebied van economische zaken. De gemeenten beogen hiermee voor de regio Veghel-Uden-Schijndel een sterkere economische positie te realiseren door een snelle en effectieve uitwisseling van economische informatie met de betrokken stakeholders op regionaal niveau. De gemeenten spannen zich in voor het behoud en het aantrekken van werkgelegenheid, de marketing voor de regio, de stroomlijning van de gemeentelijke dienstverlening richting bedrijfsleven en het faciliteren van structuurversterkende projecten. De Regionale Economische Samenwerking Veghel-Uden-Schijndel blijft daarom, als opvolger van het Intergemeentelijk Bureau Economie (IBE), nauw betrokken bij Startersmarktplaats.

OndernemersLift+

Startende en groeiende ondernemers met goede ideeën worden door OndernemersLift+ kosteloos geholpen. Kansrijke initiatieven leiden met onze support tot nieuw ondernemerschap en extra werkgelegenheid. OndernemersLift+ is actief in Noordoost-Brabant en maakt deel uit van een provinciaal en landelijk netwerk zodat geen ondernemersvraag onbeantwoord blijft.

OndernemersLift+ ontwikkelt mee
We zetten experts uit ons netwerk in, bieden coaching en begeleiding op maat. Zo ontwikkelen we een idee samen met de ondernemer tot een succesvolle marktintroductie.

OndernemersLift+ financiert mee
We verstrekken aantrekkelijke leningen om een idee door te ontwikkelen of in de markt te zetten tegen een lage rente en de eerste jaren aflossingsvrij. We adviseren over financiering en geven feedback op bedrijfsplannen.

OndernemersLift+ deelt kennis
We bieden toegang tot alle kennis- en onderwijsinstellingen in de regio, regelen onderzoek en contact met belangrijke ketenpartners. We organiseren workshops en netwerkbijeenkomsten. Zo helpen we ondernemers met hun kennisvraag en zoektocht naar nieuwe waardevolle relaties en succesvol ondernemerschap.

Ben jij een startende ondernemer of groeiende MKB-er? Kom je uit Noordoost-Brabant en heb je een nieuw idee? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen bekijken we de kansrijkheid en wat nodig is om jouw idee succesvol naar de markt te brengen.

Starters Succes Oss & Starterscollectief Sint-Oedenrode

Starterscollectief Sint Oedenrode helpt Rooise ondernemers met het starten en het behouden van hun bedrijf. Zij zetten zich in voor een duurzaam starters- en ondernemersklimaat in hun regio. Zo willen ze (pre-)starters stimuleren om de stap naar het ondernemerschap te nemen en hen daarbij direct meer kans van slagen te bieden. Starters Succes Oss heeft hetzelfde doel, maar richt zich actief op de regio Oss en Bernheze. Door de organisatie van een supervoordelig coachingstraject, Bites & Businesses en kennissessies in de vorm van ondernemersbezoeken hoopt dit platform startende ondernemers een duwtje in de rug te geven en 'jonge' bedrijven te supporten bij de groei en professionalisering van hun onderneming.

Sinds 2017 hebben Starterscollectief Sint-Oedenrode, Starters Succes Oss en Startersmarktplaats Veghel-Uden-Schijndel de handen ineen geslagen. Want door elkaars kennis en krachten te bundelen kunnen we nóg meer bereiken. Achter de schermen wordt steeds intensiever samengewerkt om aan de voorkant meer kennissessies en begeleiding te kunnen bieden voor zoveel mogelijk starters uit de héle regio. 

Rabobank Uden Veghel en Schijndel

Rabobank Uden Veghel en Rabobank Schijndel willen het duurzaam ondernemerschap stimuleren en ondersteuning bieden aan startende ondernemers in de regio. In samenwerking met Startersmarktplaats organiseert Rabobank Uden Veghel diverse activiteiten voor starters. Samen staan we sterk! Dat is het idee.




Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank