Startersmarktplaats Het platform voor de startende ondernemer in de regio.

Mijn Startersmarktplaats
Inloggen  |  Registreren

Home > Startersmarktplaats > Starterstips

Ondernemen
in de regio?

Informatie en links vind je snel
op Startersmarktplaats.nl.

Starterstips

Hieronder vind je verschillende links naar webpagina's, die jou als jonge ondernemer helpen bij het maken van keuzes. Websites - landelijk, regionaal of lokaal - met inspirerend nieuws, leuke anekdotes, boeiende activiteiten, de beste tips en adviezen, noem maar op. Of pagina's van overheidsbedrijven, met informatie en documenten die je helpen je eigen bedrijf op te starten en vorm te geven. We hebben de links gecategoriseerd per onderwerp en gemeente. Go for it! 

Ikgastarten

Ikgastarten.nl is er voor alle nieuwe of inmiddels (licht) ervaren ondernemers en ZZP'ers van Nederland. Én voor hen die van plan zijn om een bedrijf te starten natuurlijk. Ikgastarten.nl is een online platform, een initiatief van RabobankHet platform helpt je op weg: met mooie verhalen van en pakkende annekdotes van andere (startende) ondernemers en informatieve artikelen. Daarnaast vind je hier tal van tips, events voor starters (ook online!) en stappenplannen over onder andere: subsidies, bedrijfsplannen, VAR-verklaringen en... belastingen.

Ondernemersplein

Ondernemersplein

Op Ondernemersplein.nl vind je alle informatie van (semi-)overheidsinstellingen, speciaal voor nieuwe ondernemers. Eén centrale plek met nuttige informatie: over jouw branche en regio, activiteiten die iedere ondernemer moet doen, maar waar jij wellicht geen kaas van hebt gegeten (zoals administratie, marketing en het regelen van je 'risico's) en zaken die je direct kunt en moet regelen. Van aanmelden bij de KvK tot het kiezen van een rechtsvorm en van het schrijven van een bedrijfsplan tot tools voor je BTW-aangifte en subsidieaanvraag. Je vindt het hier.

Tweets

Volg ons >>
  • RT @Starters_Succes: Freddie van Dorst nam vorig jaar Restaurant Herperduin over. "Het was een sprong in het diepe!" Gelukkig was coach Ben... Zondag 10 november 19 om 9:13
  • Armando Muis ? Lees hier het verhaal van een straatschoffie die een succesvol zakenman ? werd:... https://t.co/rIC5Df7m5S Donderdag 24 oktober 19 om 18:01
OndernemersLift+ Gemeente Meierijstad Gemeente Uden Rabobank